Sreda, 01.04.2015.

17:48

Autobus ostaje u Limu do sutra

Uprkos naporima da se iz Lima izvuče autobus to nije učinjeno iz bezbednosnih razloga, rečeno je Tanjugu u preduzeću "Putevi" Užice.

Izvor: Tanjug

Default images
Foto: Tanjug (arhiva)

Prvobitno je bilo planirano da autobus izvadi dizalica, ali pošto ona ne može da dosegne do olupine to je trebalo učiniti čekrkom, međutim, kako kažu u "Putevima", iz bezbednosnih razloga danas su nadležni odustali od toga.

Autobus užičkih "Puteva" sleteo je u Lim u mestu Mili, kada je stradao vozač M.K. a pripadnici odeljenja za vanredne situacije su ga fiksirali.

Inače, vozilo puteva "Užice" sletelo je u reku Lim između Gostuna i Brodareva. U njemu nije bilo putnika, a tom prilikom stradao je vozač čije telo su pripadnici Žandarmerije izvukli 27. marta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

22 h

Podeli: