Petak, 03.10.2014.

08:00

NS: U pucnjavi ranjen policajac

U pucnjavi koja se tokom noći dogodila u centru Novog Sada jedna osoba je povređena iz vatrenog oružja, potvrđeno je Tanjugu u Policijskoj upravi Novi Sad.

Izvor: Blic

Default images

Povređeni je prenet i medicinski zbrinut u Urgetnom centru Kliničkog centra Vojvodine, a za počiniocem policija traga.

Portparol Kliničkog centra Vojvodine Jelena Jurišin izjavila je Tanjugu da je D.B ( 37) iz Novog Sada zadobio teške telesne povrede opasne po život.

Reč je o dve prostrelne rane u stomak i jednu u ruku, rekla je Jurišin, dodajući da je pacijent operisan i nalazi se na Intezivnoj nezi Urgentnog centra.

Prema nezvaničnim informacijama koje su objavili pojedini mediji, pucnjavi u Ulici Laze Telečkog prethodila je tuča više osoba ispred kafića, u kojoj je J.K. (34) ispalio više hitaca u D.B koji, kako se takođe nezvanično saznaje, radi u Policijskoj upravi na administrativnim poslovima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: