Osijek: Ubio dvoje, pa sebe

Muškarac koji je u kafiću u Osijeku ubio dve osobe, posle čega se zatvorio u objektu preteći da će aktivirati bombu, izvršio je samoubistvo, prenosi index.hr.

Izvor: B92

Subota, 26.07.2014.

13:31

Default images

Drama je okončana nakon pet sati, pošto su trojica specijalaca ušla u kafić pod punom opremom, a snajperista se povukao sa svog položaja. Nakon trojice specijalaca, u kafić je ušlo još njih šest, posle čega se hitna pomoć približila izlazu.

Upadu je prethodio zvuk nalik na pucanj i specijalci su nakon ulaska u kafić pronašli mrtvo telo muškarca, a sve okolnosti još se utvrdjuju, prenosi index.hr.

Osiječko-baranjska policijska uprava saopštila je da je došlo do dvostrukog ubistva nešto posle 11 sati i u medjuvremenu demantovala medijske navode da je napadač u kafiću držao taoce.

Prema izjavama nekih očevidaca, muškarac je prvo nenaoružan ušao u kafić, u kojem radi njegova supruga s kojom ima dvoje dece i navodno vodi brakorazvodnu parnicu, započevši da viče na nju.

U svadju supružnika se umešao i jedan od gostiju kafića, na šta je napadač otišao do svog automobila, uzevši iz njega automatsku pušku, naveli su hrvatski mediji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: