Putnici zaglavljeni na aerodromima

Putnici Er Srbije koji se vraćaju iz Milana i koji su zbog kvara aviona više sati čekali na aerodoromu, biće večeras prebačeni za Beograd specijalnim letom.

Izvor: B92

Ponedeljak, 14.07.2014.

17:21

Default images

Naime, redakciji B92 javili su se putnici Er Srbije koji kažu da na aerodormu u Milanu već 12 sati čekaju polazak aviona za Beograd. Putnici koji su nam se javili kažu da im je u Milanu rečeno da je let za Beograd otkazan, a da im iz kompanije Er Srbija, koju su zvali, ne daju nikakvu informaciju.

Na sajtu beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" piše da je avion iz Milana u Beograd trebalo da sleti u 11:20, a sada je objavljena nova informacija da je vreme dolaska aviona 01:50 15. jula.

Takođe su naši turisti koji su bili na letovanju na Skijatosu na društvenim mrežama objavili da avion kasni zbog toga što se navodno čekaju mehaničari koji bi trebalo da srede agregate. Na sajtu aerodroma planirani dolazak sa Skijatosa je bio u 12.45, a nova informacija bi trebalo da bude poznata posle 19h.

Kako je rečeno za B92 u Er Srbiji, u Milanu postoji tehnički problem s avionom. Zbog toga je u Milano poslat novi avion kojim će putnici biti prebačeni za Beograd. U Er Srbija nam je rečeno da su putnici, kako tvrde, zbrinuti i prebačeni u hotel, a polazak iz Milana se očekuje nešto iza ponoći.

U Er Srbiji naglašavaju da im je bezbednost putnika na prvom mestu i da će svima kompenzovati, kako kažu, gubitak vremena.

Problem su danas imali i putnici koji su se vraćali sa Skijatosa. Oni su takođe nekoliko sati čekali da se osposobi avion za povratak, a oko 19 časova su stigli u Beograd. U Er Srbija navode da se ne radi o redovnoj liniji, već o čarter letu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: