Bez većih gužvi na granicama

Saobraćaj umerenog intenziteta na važnijim i frekventnijim putnim pravcima u Srbiji, a na graničnim prelazima zadržavanja za putnička vozila su oko 30 minuta.

Izvor: B92

Sreda, 02.07.2014.

07:42

Default images

Očekuje se, navodi AMSS, vedro i sunčano vreme koje omogućava nesmetano obavljanje saobraćaja po suvim kolovozima i uz dobru vidljivost.

Vozačima se savetuje da i pored povoljnih vremenskih uslova za obavljanje saobraćaja, budu tolerantni prema ostalim učesnicima u saobraćaju.

Uz to, savetuje se poštovanje saobraćajnih propisa i prilagodjavanje vožnje uslovima na putu, posebno na deonicama gde se izvode radovi.

Ukoliko planiraju da se upute na duže relacije, vozačima se savetuje da prethodno provere tehničku ispravnost vozila, da na put krenu odmorni i da tokom putovanja prave češće pauze.

Vozačima se, ukoliko planiraju put u inostranstvo, savetuje da na vreme pribave neophodna medjunarodna dokumenta.

Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirana je 81 saobraćajna nezgoda, u kojima je 30 lica povredjeno, jedno lice je smrtno stradalo.

U Beogradu je evidentirano 40 saobraćajnih nezgoda u kojima je devet lica povredjeno, a jedna osoba je izgubila život.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: