NS: Troje mladih stradalo u udesu

Troje dvadesetogodišnjaka, dve devojke M.L. i V.M. i jedan mladić A.M. stradali su noćas u Novom Sadu kada je na automobil u kom su se nalazili naleteo audi.

Izvor: B92

Nedelja, 08.06.2014.

09:46

Default images

U teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u 2.15h na raskrscnici Bulevara oslobođenja i Bulevara Cara Lazara poginulo je troje mladih ljudi.

Nastradali su se nalazili u automobilu "golf", koji se kretao Bulevarom cara Lazara, na koga je naleteo "audi 8" kojim je upravljao D.V. (21) iz Novog Sada.

Sanja Pokrajac Nenadić iz novosadske službe Hitne pomoći potvrdila je da su noćas stradale tri mlade osobe, a da je vozač audija teško povređen. On je, kako je rekla, prevezen u Urgentni centar.

Kako Kurir nezvanično saznaje, vozač audija imao je preko 1,1 promila alkohola u krvi, vozilo kojim je upravljao se kretalo brzinom preko 160 km/h. Od siline udarca, golf je otkinuo i stub semafora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

194 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: