BG: Dovoljno mesta za evakuisane

Andreja Mladenović izjavio da Beograd ima kapaciteta za prijem evakuisanih stanovnika Obrenovca i Bariča.

Izvor: B92

Subota, 17.05.2014.

18:17

Default images

Zamenik gradonačelnika Beograda dodaje i da je u zdravstvenim centrima oslobođeno dovoljno mesta za građane kojima je potrebna medicinska pomoć.

"U Beogradu ima oko 3.000 šlobodnih mesta, bez hale Pionir, koja je u potpunosti spremna za prijem stanovnika iz Bariča, smeštaj evakuisanih teče onako kako je planirano", rekao je Mladenović za Pink.

On je precizirao da je prva grupa evakuisanih stanovnika Bariča i Umke upućena u centar na Košutnjaku- Fakultet za fizičku kulturu, a da će se kasnije gradjani sprovoditi i u halu Pionir i druge prihvatne centre.

Mladenović je rekao da se u momentu kad evakuisani dodju u centre obavlja trijaža i da je za sve one kojima je potrebna medicinska pomoć oslobodjeno dovoljno mesta u domovima zdravlja, bolnicama, kliničkim centrima.

"Ekipe Hitne pomoći su u svim prihvatnim centrima i reaguje se odmah", rekao je Mladenović.

Mladenović je rekao da će odluka o tome da li će škole raditi u ponedeljak biti doneta u koordinaciji sa Republičkim štabom za vanredne situacije.

On je ponovio da je voda u Beogradu zdrava za piće i da nema mesta za paniku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: