Petak, 09.05.2014.

13:16

"Hvala Bogu da se ne bavim MUP-om"

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić rekao je da i ove godine pitanje održavanja Parade ponosa zavisi od bezbednosnih procena.

Izvor: Tanjug

Default images

"Hvala Bogu da se više ne bavim unutrašnjim poslovima. Ali, ni prošle godine problem nije bio u tome da li treba da se održi, već je bilo pitanje bezbednosti. Tako će biti i sada", rekao je Dačić na zajedničkoj konferenciji za novinare sa slovačkim kolegom Miroslavom Lajčakom.

Upitan šta bi novi saziv vlade moga da uradi po tom pitanju i šta se promenilo u odnosu na prethodnu vladu, Dačić je odgovorio:

"Pa promenilo se to da je ogromna većina građana podržala vladu, da je SNS osvojio 48,35 odsto glasova, a da je koalicija koju ja predvodim osvojila 14,05 odsto glasova. Sada su politički drugačiji uslovi", rekao je Dačić.

On je potom još jednom naglasio da je to samo pitanje bezbednosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: