Vučić: Za dve godine živećemo bolje

Predsednik SNS Aleksandar Vučić izjavio da garantuje da će se na polovini mandata nove vlade u Srbiji živeti bolje i da će broj nezaposlenih biti smanjen.

Izvor: B92

Ponedeljak, 31.03.2014.

12:30

Default images

"Želim svim ljudima u Srbiji da dam garanciju da će se u našoj zemlji, već na polovini mandata nove vlade, živeti bolje i da će drastično biti smanjen broj nezaposlenih", napisao je Vučić u najnovijem Informatoru SNS-a.

On je naveo da će se nova vlada "svom snagom boriti protiv nezaposlenosti" i da se sprema "čitav niz zakona" koji će pomoći da se stvori bolji ambijent za investicije.

"Važno je da su građani razumeli u koliko teškoj situaciji se nalazimo i šta je potrebno da uradimo da bi nam sutra bilo bolje. Nastavićemo svoj evropski put, sarađivaćemo sa svima na Istoku, i na Zapadu, trudićemo se da privučemo investicije od naših prijatelja sa svih meridijana", rekao je Vučić.

On je poručio da će se nastaviti "žestoka borba protiv korupcije i kriminala", jer je "to zlo Srbiji onemogućavalo da se razvija i napreduje".

"U Srbiji se više neće tolerisati tajkunsko-kriminalno-politički sistem koji je vladao godinama, koji guši i razara ekonomiju", rekao je Vučić.

Po njegovim rečima, niko se više neće bogatiti na račun države i građana, pred zakonom će svi biti isti - zakon će važiti za sve i neće biti nedodirljivih.

Vučić je zahvalio građanima što su u velikom broju glasali za SNS i dali priliku da nastavi da reformiše Srbiju i da od nje stvara uređenu, modernu, sigurnu državu, u kojoj će se vrednovati rad, znanje i poštenje.

"Naš posao je da zemlju vodimo ozbiljno, odgovorno, državnički. Ali to neće biti nimalo lako i sa nekim odlukama neće svi uvek biti zadovoljni", naveo je Vučić i dodao da njegov cilj nikada nije bio da bude bogat, da živi u sjaju i raskoši.

"Moja je želja da Srbija živi bolje, da građani imaju bolji standard, da plate i penzije budu veće, da se ljudi zaposle, da privreda radi, da se deca rađaju", rekao je Vučić i pozvao da se hrabro krene napred, u reforme za bolji život Srbije.

Na vanrednim parlamentarnim izborima SNS je osvojila 158 mandata od 250, koliko ima Skupština Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

300 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: