I predsednik "Noćni vuk"

Predsednik Tomislav Nikolić dobio je prsluk čuvenog Motociklističkog kluba "Noćni vukovi" sa grbovima Srbije i Rusije od vođe kluba Aleksandra Zaldastanova.

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.11.2013.

14:46

Default images

Fotografija iz jednog salona u Predsedništvu, na kojoj se u kožnim prslucima vide predsednik Nikolić i Zaldastanov, poznat po nadimku Hirurg, postavljena je sinoć na Fejsbuk nalog "Noćnih vukova" i trenutno ima više stotina "lajkova".

"Noćni vukovi" su jedan od najbrojnijih i najpoznatijih moto-klubova u svetu, a njihov počasni član je i ruski predsednik Vladimir Putin.

Oni su više puta boravili u Srbiji, zajedno sa predsednikom Ruske Federacije su bili i na "Marakani", a njihov vođa doktor Zaldastanov je nedavno bio i u poseti srpskom patrijarhu Irineju.

“Noćni vukovi” se bave humanitarnim radom i razbijaju predrasude o bajkerima, propagiraju zdrav život, negovanje pravoslavnih tradicija, aktivni su u pomoći deci bez roditelja i u borbi protiv narkomanije.

U svetu postoji 60 podružnica "Noćnih vukova", od Sahalina na Istoku do Rozenburga na Zapadu i od Helsinkija na severu do Skoplja na jugu.

Svake godine Vukovi organizuju (inter)nacionalne bajkerske susrete.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

137 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: