Vlada Srbije zna samo da otpušta

Demokratska stranka je danas u saopštenju opet kritikovala Vladu Srbije navodeći da nema nikakav plan za pokretanje privrede već da zna samo da otpušta radnike.

Izvor: B92

Petak, 15.11.2013.

18:45

Default images

"S obzirom na to da Vlada zna samo da otpušta radnike, smanjuje plate i podiže poreze na hranu, Demokratska stranka smatra da niko ko danas živi u Srbiji ne može da poveruje u reči Aleksandra Vučića da je uveren da će na kraju njegovog mandata građani biti 'nešto bogatiji'", saopštava DS.

Ta stranka navodi da je izračunala da će svaka porodica do kraja njegovog mandata biti 4.000 evra zaduženija, s obzirom na to da su sve prethodne Vlade do dolaska SNS-a na vlast zadužile Srbiju za 15,5 milijardi evra, a njegova Vlada će do polovine svog mandata Srbiju zadužiti za 10 milijardi evra.

"Iz predloga budžeta za 2014. jasno je i da je Vlada, umesto da ulaže u pokretanje privrede i zapošljavanje, spremila 600 miliona evra za otpremnine za 60.000 radnika, što će rezultirati time da 100.000 ljudi ostane bez posla. Gospodin Vučić, koji svaku kritiku upućenu nesposobnoj Vladi Srbije predstavlja kao izlive mržnje, zaboravlja da je na čelu stranke koja je tvorac atmosfere mržnje u kojoj je svako ko misli drugačije neprijatelj države i da je lider stranke čiji aktivisti prebijaju pripadnike drugih stranaka", saopštava DS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: