Uhapšen žandarm koji je ranio ženu

Niška policija uhapsila je pripadnika Žandarmerije jer je pre nekoliko dana pucao i ranio jednu ženu u tom gradu, saznaje B92.

Izvor: B92

Sreda, 23.10.2013.

20:28

Default images

S.S. (31) je uhapšen zbog sumnje da je vozeći se "fijatom stilo” pucao na ženu koja je bila u svojoj "tojoti koroli” samo zato što mu se nije sklonila s puta.

A.D. je pogođena u rame zbog čega je operisana u niškoj bolnici.

Kako navodi izvor B92, S.S. je priznao da je pucao na ženu, a tokom saslušanja se pravdao da je bio pijan, te da nije znao šta radi.

"Na osnovu snimka koji je zabeležila kamera sa jedne benzinske pumpe utvrdili smo da se radi o "fijatu stilo” sive boje. Međutim, na snimku se nije videla registarska tablica što je dosta otežalo potragu za vozilom, jer je takvih mnogo u Nišu. Tokom policijske pretrage provereno je više od pet stotina automobila marke "fijat stilo" - kaže izvor B92 iz policije.

On dodaje da je osim vozila, pronađen i pištolj iz kojeg je S.S. pucano na A.D.

S.S. je policija privela tužilaštvu i protiv njega će biti podneta krivična prijava za pokušaj ubistva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

133 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: