Sreda, 23.10.2013.

20:28

Uhapšen žandarm koji je ranio ženu

Niška policija uhapsila je pripadnika Žandarmerije jer je pre nekoliko dana pucao i ranio jednu ženu u tom gradu, saznaje B92.

Izvor: B92

Uhapšen žandarm koji je ranio ženu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

133 Komentari

Sortiraj po:

Franky

pre 10 godina

Da li za njih postoji psiho test, redovni lekarski i psihijatrijski pregledi? Koji su kriterijumi za prijem u službu? Za obično produženje vozačkih, pilotskih dozvola mora se proći pregled, da ne govorim o specijalizovanim zanimanjima. Kome se poverava oružje plaćeno novcem poreskih obveznika? Učestali incidenti od strane onih koji su plaćeni da brinu o bezbednosti zahtevaju odgovore i adekvatnu reakciju.

Nenad, nezavisna oblast Niš

pre 10 godina

I jel zbog ovoga postoji država Srbija? Da bi njeni upošljenici, oružjem kupljenim od naših para, ubijali žene po ulicama? Da bi se u policiji zapošljavali najgori kriminalci? Takva država nam ne treba. Možemo i bez nje.

Jovan

pre 10 godina

Mozda ga jos drzi slava posle onog spota grupe Amadeus gde se velica nasa zandarmerija... S tacke gledista lekara zena je zadobila lakse telesne povrede, a sa njenog gledista ona je srecna sto je tako prosla. Dakle, baraba je mogla da ubije zenu... mozda ni to ne bi bilo dosta sudijama da bi ga osudili.

Mita

pre 10 godina

@Brka
Tako bi bilo u normalnoj i pravnoj Evropskoj zemlji,a ovde..?Ovde će dobiti unapređenje,a žrtva će biti proglašena za manijaka...

Gugy

pre 10 godina

Lekari su povredu ove žene okarakterisali kao "lake telesne povrede". Mašinerija je pokrenuta, prvi korak učinjen. Apelacioni sud kad dođe na red možda unapredi bilmeza!

Brka

pre 10 godina

Ovaj čovek očigledno ima psihičkih problema, jer zdrava osoba neće pucati u drugu, a posebno ne za ovako trivijalnu stvar. Izgleda da je ovo tip žandarma koji poteže samo ako ga neko pogleda popreko.

Nadam se da će biti osuđen po sili zakona da dugu, dugu robiju, ali pored njega treba:
- pozvati na odgovornost njegovog nadređenog (morao je da zna ko mu je u jedinici i čemu je sklon)
- psihologa / psihijatra koji je vršio evaluaciju zločinca (devjantno ponašanje ne nastaje odjednom; morao je psihijatar to da primeti i alarmira nadređene)
- direktor i ministar policije da podnesu ostavke kao moralni čin jer se u njihovoj odgovornosti dešava da pripadnici "elitnih" jedinica, umesto da štite, terorišu građane.
- istražiti da li je neko vršio pritisak da se ovakav žandarm nađe u policiji (sigurno je bilo devijantnog ponašanaja i ranije) i njima takođe suditi po sili zakona.
- takođe istražiti da li su već postojali pređašnji "ispadi" ove persone i ako jesu, da li ih je neko zataškavao.

kmania

pre 10 godina

Najbitnije da sam danas prekoracio brzinu citavih 7 km napisana kazna na pravom putu i cekao 30 min dok je napisao 5 recenica.Naravno proleteo je dzip sa pteko 100 njega nisu ni pogledali.Tako se to radi milicijo ...

Bojan

pre 10 godina

Katastrofa kako se masa policajaca ponasa (cast retkim izuzecima). Pre neki dan, zastao sam na trotoaru, dvojica saobracajaca mi prilaze i kazu da vozim dalje. to je u redu. Medjutim, ja pitam zasto onog drugog s kim caskaju ne teraju. Na to mi jedan odgovara: "Jel pusis ti?". Pokunjen i ponizen sklonih se od budale. E, Vucicu, Nikolicu, Dacicu, takva vam je policija. Sto se ovog revolverasa tice za mene je to pokusaj ubistva.

Kobajashi

pre 10 godina

Ma da li je moguće da on misli da je pijanstvo olakšavajuća okolnost!? Zar još uvek ima takvih, pa još i policajac? Strašno! Moj jedan poznanik je jednom udario ženu i otrčao je do prve prodavnice, kupio viski i popio sve za minut tako da je bio mrtav pijan kafa je policija izašla na svidjas. Naravno, mislio je okarakterisano kao otežavajuća okolnost pa je platio dosta više.

Gagi

pre 10 godina

Dajte sliku dotičnog da vidimo ko to radi u Žandarmeriji! Pokušaj ubistva, nasilnička vožnja u stanju teškog pijanstva (ili dejstva nekih drugih supstanci), izazivanje opšte opasnosti, itd...
Sreća da te večeri nije bilo 5-6 žrtava u Nišu, žandarm se zabavljao.
Molim ministarstvo policije da u javnosti pokaže sliku ovog "zaštitnika" javnog reda i mira koji prima platu od poreskih obveznika koji nemaju platu! A možda su i njemu smanjili primanja za 3-4000 din (novim merama štednje) pa rešio otpadnik da se uhvati za ono za šta može (službeni pištolj)i frustraciju izbaci kroz cev i miris baruta a ako uz to neko strada ili ostane bogalj utoliko bolje jer nije se šaliti sa žandarmom, bre! Nema veze što ga žena nije znala, i ne treba ga zna, treba da ga pamti... e tako razmišljaju pojedini naši policajci...

kiza

pre 10 godina

Zandarmerija je leglo sljama, bas kao sto je to nekad bio JSO.
Zasto ovakve vesti ne citamo za druge policijske jedinice, SAJ itd?

Raspustiti Zandarmeriju kao sto je to uradjeno sa JSO ili je pridruziti vojnim jedinicama.

Lana

pre 10 godina

Žandarm? Šta, oni u Žandarmeriji nemaju psihologa i procenu ličnosti za kandidate? Jad i beda, kad tako iz čista mira mogu da pucaju na ženu jer im smeta što sporo vozi, zamislite šta tek rade u tim njihovim akcijama, kad su do zuba naoružani i nabijeni adrenalinom. Svi traže neki status službenih lica i ja nemam ništa protiv da ugrožene profesije takav status i dobiju, ali da se kao mera kontrole ustanovi i službena odgovornost.

Petar

pre 10 godina

Hvala ti Ivice Dacicu sto zivimo u zemlji bahate i korumpirane policije, privilegovanih vodja navijaca, "tradicionalnih kafanskih svadja"...

Ovakvih slucajeva ima mnogo ali se zataskavaju. Zamislite da je umesto nesrecne zene bio neki rmpalija koji bi se odbranio od psihopate- naravno, bio bi napad na sluzbeno lice, prekoracenje nuzne odbrane...

Antun

pre 10 godina

Svaka cast ovim ljudima sto rade svoj posao i uhvatili su pocinioca, na zalost tu se sve pozitivno zavrsava, slede potezi nacelnika i propalog sudstva koje ga na najsmesniji nacin oslobadja sa nekim minimalnim posledicama. Naravoucenije koje salje drzava, korupcija se isplati a posten rad ne nagradjuje, svakodnevni primeri u Bananrbiji.

Marko

pre 10 godina

Isao sam poslom u Mup. Usao u kancelariju, 9 ujutru, sede cetvorica i piju rakiju. Nisu se ni potrudili ni flasu da sklone. Znaci da je to sasvim normalno. Od tada znam da je svaki policajac pijan i naoruzan, te se istih klonim u sirokom luku.
Molim i vas da radite isto, da ne izgubite glavu od pijanih kauboja uludo.

ice9

pre 10 godina

"a tokom saslušanja se pravdao da je bio pijan, te da nije znao šta radi"

Zbog ovoga jos 5 godina na kaznu za pokusaj ubistva, ne postoji sansa da je neko toliko pijan da ne zna sta radi a da je sposoban da vozi kola!

stiw79bgd

pre 10 godina

Dali ste im dobru platu,nalozili ste ih kako su oni specijalci..i napravili ste od njih bahate ljude,a svaki od njih samo je fizicki jak,a mentalno su jos uvek deca,nemozete praviti specijalce u teretani i sa obukom od dve nedelje.Ovaj pucao zenu,onaj zapalio u kolima one momke,razmisliteo o toj jedinici,sem toga samo 1 posto se u ovoj drzavi sazna,sta rade tajno to samo bog zna.

Miloš Knežević

pre 10 godina

nase mentalno dno,nase siromastvo,i nasu slepu ulicu mozete osetiti i viditi samo ako predjete granicu ove zemlje,makar i u susjedstvu,otići do Banja Luke ili Budimpeste je sasvim dovoljno da shvatiti u kakvom losem drustvu zivimo,a odlazak dublje u civilizaciju na zapad znaci shvatanje da smo taoci kriminalaca i ološa,ljudskog šljama najprimitivnije vrste

zika

pre 10 godina

gde ode novinarstvo :-(
ne da treba da bude udarna vest nego specijalne emisije, trazenje ostavki.... a ovo kao bilo koja vest iz hronike. ja ne mogu da verujem

Kanidja

pre 10 godina

Pre par dana sedim u busu i pored staje auto. Covek stavlja metkove u pistolj. Taj vozac ,a sa njim jos dve ozbiljnije zene u kolima. Sta reci. Divlji zapad.

R,Zivkovic,Rotterdam

pre 10 godina

Mala napomena:Policajac je uvek na duznosti bez obzira,dali tog momennta na duznozti ili slobodan i ima pravo po zakonu unutrasnjig poslova da i u slobodno vreme nosi oruzje.Kao sluzbeno lice duzan je da intervenise u slucaju potrebe i ako nije na duznosti.Kao drugo nesme pod dejstvom alhohola da vozi auto, kao i svaki Gradanin.Ovde u Holandiji ni cistac ulica, a kamoli sluzbeno lice ne okusa alhohol dok je na radnom mestu, zanatlije kadava se nesto pokvari u Kuci dodu da poprave ni slucajno da okuse alhohol,sledi rec na radnom sam mestu.Kao Policajac primer daje Gradanima i ne okusa alhohol ne ulazi u birtije bez poziva,dok je na sluzbi.Ucimo se od civilizovanog Sveta ako nemamo urodenu naviku?

Rakonac

pre 10 godina

Sad ce vrh policije u Nišu, da izda saopštenje,( kao u slučaju u Novom Sadu,kad je jedan policajac ubio drugog ), da nije bio na radnom mestu i u uniformi, i da nemaju veze sa njim. Naravno, g-din Dačić se OPET neće ni oglasiti, kao ni direktor policije Veljović! Tako nam i treba, svaki narod zaslužuje onakvu vlast, kakvu i ima.

riba smrdi od glave

pre 10 godina

Pop vozi pod rotacijom, zandarm pretice pistoljem. Diznilend
(nesa, 23. oktobar 2013 21:33)

Neso druze ne uzbudjuj se, to je samo jedna tradicionalna srpska svadja u saobracaju.

merila se pomerila

pre 10 godina

kad neko upuca policajca, onda je to napad na državu; kad policajac upuca nekog/ženu, onda je to nestašluk obesnog organa.

bure baruta

pre 10 godina

Strah i prezir ,to su moja trenutna osecanja.
Parkiracu auto i u drugu smenu idem peske,sporednim ulicama.
Mada postoji mogucnost da i tu naletim na neki sljam...razmisljam,mozda je "jeftinije " da ostanem bez novcanika nego bez glave.
Ne bojim se vise za sebe,drugo poluvreme igram odavno,produzeci su blizu...bojim se za decu,svoju i svu ostalu.
Srbijo,ivica je blizu,marica jos blize.

strah

pre 10 godina

Postavite se na mesto te žene: vozite normalno, neko pokušava da vas obiđe, izgura, šta li (čisto sumnjam da je žena sekla put i usporavala drugog vozača), u trenutku dok je pored vas, bolesnik vadi pištolj, puca u vas, ranjava vas u rame. Preživite pukom srećom, ako se sreća uopšte pominje u danu kada neko iz čista mira puca na vas. Odvoze vas u bolnicu, ranjeni ste, ali više boli poraz da je neki bolesnik pucao u vas bez povoda, da je želeo da vas ubije... Strah je ono što se meša sa bespomoćnošću. Dolazi inspektor da vas ispita kad doktori to dozvole i vi na kraju saznajete de je u pitanju žandarm, ali da je bio bio pijan i nije znao šta radi. Njegove kolege vas dalje ispituju da naprave slučaj protiv svog čoveka... Očaj, očaj, bespomoćno ležite i čekate da vas puste kući jer smatrate da ste u svoja četiri zida jedino bezbedni.

ostavka ministra

pre 10 godina

Valjalo bi da svima nama ministar policije objasni čemu i kome služi ovakva žandarmerija?
Ubiju mladiće zbog para i zapale auto, kopaju zlato, pucaju na ljude jer voze sporo... mislim nije ovo izolovan incident nego manifestacija truleži u policiji. Policija je kadrovski toliko propala da je tamo korupcija, bahatost i kriminal sake vrste pravilo a policajac koji radi svoj posao izuzetak. Sa takvima se ne ide u Evropu.
Obzirom da je svemu ovome uzrok organizacione prirode Dačić bi morao da podnese ostavklu jer je ovo kap koja je prelila čašu.

jack

pre 10 godina

iz cele ove priče, sam došao do zaključka da su ovde stvar isterali novinari zbog bombastičnosti vesti. naime, sumnjam da je bilo teško naći počinioca, s obzirom da bahatih vlasnika sivog stila sa pištoljem (još uvek na našu sreću) nema baš mnogo. i da su dotičnu bitangu verovatno odma prepoznali ali je murija malo pokušala da zataška stvar. medjutim novinari vole senzacije, pa su zapeli svi da objavljuju i bilo je samo pitanje vremena kad će da ga prijave. ceo slučaj je u stvari je i rešen jer je ovo izašlo na videlo. aluzije su odma padale na narod koji je "stoka i kauboji" al ispostavilo se da nije. e sad, ako je dikić leteo, što ne bi i ovaj sadašnji? ovo je priča o korupciji, jer se tu vidi ko se kako bahato ponaša a ko zloupotrebljava službeni položaj! ACAB!

nn

pre 10 godina

U zapadnim zemljama EU, kao i u USA, ovaj bi po kratkom postupku bio osudjen na robiju. To je jednostavno razlika u sistemu vrednosti, koji je kod nas definitivno poremecen i nazalost, bez teznje da se promeni.

Verovatno ce tuzilac da napravi kljakavu optuznicu, po kojoj ce dobiti 10 godina, a onda ce apelacioni sud tu kljakavu optuznicu da odbaci jerbo je kljakava i ovaj ce dobiti uslovno 2 godine.

Sad but true...

Selo kod Ćuprije

pre 10 godina

Mi u selu imamo čoveka starosti 27 godina koji redovno ptavi ispade.Bez ikakvih povoda šamara i maltretira i starije i mladje bez ikakvih povoda.Bogami i nanosi dobre telesne povrede.Sve to bez ikakvih povoda.Verovatno neki psihički poremećaj.Medjutim tek kada se upecao i išamarao sina od policajca,policija je bila odlučnija i troja patrolna kola se ukjlučila čak i priveli ga i zatvorili.
Ne možemo svi biti policajci da bi zaštitili naše porodice.

schmilo

pre 10 godina

Pa to što je bio pijan će biti glavni argument odbrane jer to je najčešći izgovor za svakakve gluposti koje ljudi prave. Zadavio sam devojku, jbg, bio sam pijan,...upucao sam čoveka, sorry, bio sam pijan... i tako dalje.

Stevan

pre 10 godina

Ma kakve prekomande, kaznjavanja, suspendije... Ovo je pokusaj ubistva. U zatvor s budalom pa neka tamo sam sa sobom raskrsti da li je bio pijan ili sta ga je nagnalo da izvadi pistolj i da puca. Kakve su ovo gluposti, za ovog nema opravdanja nikakvog. Ministre, najmanje sto ocekujem od svih vas u policiji e da ne izgovrite rec opravdanja za ovo sto je vas pripadnik ucinio. Dakle, nikakav pritisa na sud a ovo je, ponavljam, pokusaj ubistva.

Dejan

pre 10 godina

Pripadnik zandamerije mora prilikom prijema u jedinicu da prodje psihofizicku proveru. A ovaj ne postuje saobracajne propise, vozi u alkoholisanom stanju i puca na goloruku zenu za volanom. Ako su ovkvi najbolji medju najboljima u policiji, kakvi su tek ostali? SRAMOTA!!!

Dragan

pre 10 godina

Samo maksimalna kazna! Ako se za napade na policajce traže maksimalne kazne (što je potpuno ispravno) onda se i za ovakva dela policajaca prema građanima mora tražiti maksimalna kazna.

nislija

pre 10 godina

nego sta je bilo sa onim zandarmercima iz nisa sto su bili umesani u organizovani kriminal?i ovaj je od njih ili?u rudnik sve njihpa da rade za jedan obrok tri dana

MILENKO

pre 10 godina

Jos gore nego 90-tih i to sto puta,pravi divlji zapad,puca ko gde stigne,na koga stigne,kaoboizam,strasno,nemam reci koji haos su napravili ovi nazadnjaci,vratice nas sto godina unazad...

namcor

pre 10 godina

Ako se u zandarmeriju "biraju" samo najbolji policajci, kakvi su tek onda ostali? Dogadjaj van svesti, van pameti. I kakav je to izgovor "bio pijan, pa nije znao sta radi"? A seo je u auto, vozio, repetirao, nisanio...i sve to u nesvesnom stanju? To ne da nije opravdanje. To je debela otezavajuca okolnost i razlog za dopunskih 5-7 godina robije. I zasto je informacija toliko kasnila? Opet pokusaj zataskavanja? Ukoliko policija zeli da je narod postuje, na ovakvim primerima mora da pokaze da je objektivna i da se i prema svom pripadniku ponasa kao i prema svakom drugom kriminalcu. Na redu je da sudstvo pokaze da je zaista nezavisno (mada, licno, ne verujem u to. Zivi bili, pa videli).

Zlopamtilo

pre 10 godina

Kada neki drvoseča umlati do smrti svog kolegu drvoseču i onda ga spali a sve na nagovor ljubavnice ubijenog ,...onda se opušteno objave slike i imena i izvršioca i saučesnika i žrtve ali kad je u pitanju podivljali žandarm onda je procedura posebna ,jbg kad ga pustiš na net kako posle opet da bude uvaženi policajac

Jagodina

pre 10 godina

Zamislite tamo negde po svetu kada se čitaju zanimljive vesti,kao i kod nas,pa se kaže:"Policajac u Srbiji pucao na gospodju zato što je vozila sporo".Pa onda kako su pripadnici policije isprebijali nekog,pa kako su uterivali dug,pa kako se policajac igrao pištoljem na dopunskom poslu obezbedjenja i upucao kolegu,pa kako se voze besplatno a naplaćuju od države prevoz i tako dalje itd...
To su hrabri momci.Pucaju na žene a kada odu na stadion onda ih nema nigde.Džabe samo primaju dnevnice kao pojačano obezbedjenje.
Dačić nije kriv jer ne može da stigne da bude i ministar policije i premijer.
Samo se pitam šta je sledeće?

Stivi G

pre 10 godina

Posle raznih prica o dilovanju droge, nasilnickog ponasanja, reketiranja i ubostva od strane pripadnika zandarmerije, ja stvarno ne znam sta je sledece?Da mi zakuca zandar na vrata sa bacacem plamena.

Rakonac

pre 10 godina

Sad ce vrh policije u Nišu, da izda saopštenje,( kao u slučaju u Novom Sadu,kad je jedan policajac ubio drugog ), da nije bio na radnom mestu i u uniformi, i da nemaju veze sa njim. Naravno, g-din Dačić se OPET neće ni oglasiti, kao ni direktor policije Veljović! Tako nam i treba, svaki narod zaslužuje onakvu vlast, kakvu i ima.

čuvar reda i zakona?

pre 10 godina

Osećam se kao da mi je neko protresao glavu na X obrtaja, pa se pred mojim očima stvorila ovakva rečenica: žandarm pucao na ženu vozača koja ga nije propustila u saobraćaju, jer je bio pijan i nije znao šta radi.

U prethodnoj rečenici jedino što nije patološki bolesno je "žena".

bojan-kv

pre 10 godina

Danas svako moze da postane zandarm.Kad ne moze da upise ni jednu skolu on ode u zandarme.Iako je bio mladji delikvent nadje vezu i zavrsi posao.Zato smo i dogurali dovde.Zadnjih godinu dana makar jednom nedeljno neki zandarm nesto slicno uradi.Tuga,cemer i jad....

milan

pre 10 godina

pošto su oni sližbena lica i imaju enormne povlastice i privilegije, samo beneficirani radni staž, bolovanje 100% i dalje ne bih trebalo bi da postoji i kažnjavanje srazmerno tome jer i ta žena koja nije htela njemu da se skloni odvaja verovatno od svoje male plate za njegovu platu tako da ako je kazna za ovo delo 10-15 godina za njih je 30-45 pa izvolte

ljanmi

pre 10 godina

Tako je to kad ljudi nemaju para los materijalni polozaj los zivotni standard los zakon pa kako da zivis normalno kad ce sad da mu oporezu platu...pao je u depresiju pa zato puca iz pistolja i to u pokretu...e moja Srbijo...treba im dodeliti veci bonus na platu malo je to sto primaju...

Neko Nebitan

pre 10 godina

Bruka i sramota, ali to je najbolje objašnjeno u knjizi "Nacionalni prark Srbija" - vrsta kirminalziovani pendrektualac ili ti na latinskom krimos pendrektualis. Na pitanje zašto je postao mrki ulični pandur odgovara da nije bio dovoljno sposoban da postane domaći kriminalac.

Nego šta ćemo sa tim da je nosio oružje sa sobom i ako nije bio na dužnosti, da je upotrebio isto? A sa tim što je pobegao sa lica mesta?

I za kraj, KUDA IDEMO kada je neko ko treba da sprovodi zakon prekrio 5 zakona u jednoj sekundi.....

Pa idemo NAPRED, jer smo napredni.... ali i dalje imamo ministra policije koji je kadar iz vremena koje bismo skoro svi rado zaboravili.....

Dr.Bosiljčić

pre 10 godina

Ne mogu ni da zamislim adekvatnu kaznu u Srbiji za ovakvog idiota sa oružjem. U USA bi to bilo, otpuštanje iz službe, zatvor i poništavanje svih penzijskih davanja do trenutka zločina. Za Srbiju mi jedna stvar nije jasna. Pokušavamo da prihvatimo način vodjenja politike kao u razvijenim demokratijama. A tamo je instrument OSTAVKE normalna stvar u slučaju neželjenih dogadjanja u nekom ministarstvu. I tako je u celom svetu. Šta je potrebno da Ministar policije podnese ostavku u ovoj kriminalizovanoj Srbiji. Prateći medije lako je utvrditi da tokom jedne kalendarske godine policija učestvuje u ogromnom broju nezakonskih dešavanja koja su javno obelodanjena. O policijskim "podzemnim" aktivnostima takodje postoje saznanja, (Dikić žandarmerija npr.) ali nikog nije briga. A tu je ključ za stvaranje nesigurne države gde narod ne poštuje vlast jer ona to ne zaslužuje.

Munja

pre 10 godina

Ovaj vise nikad ne sme da radi u bilo kom drzavnom organu niti da ima dozvolu za posedovanje, a kamoli za nosenje oruzja. Sramota kakve retarde primaju u drzavnu sluzbu.

dispanzer

pre 10 godina

Koje testove i provere prolaze ljudi koji treba da su uzor i koji treba da brane društvo i gradjane?
Dajete im oruzje i velika ovlašćenja.Ah da, bio je pijan i nije znao šta radi....biće zanimljivo da vidimo ko će biti smenjen zbog ovoga?..mozda jedino medicinska sestra u dispanzeru koji je pregledao dotičnog ubicu u pokušaju..

Monarhista

pre 10 godina

Kako vi nemate dushu,pa jel vidite da (da li)covek bio pijan!?
Pucao u zenu a zamislite da se zaleteo u kolonu pesaka ili cak djaka na pesackom....vazno je da ce ministar policije reci sta ga briga sta mi mislimo o njemu!!!

jaa

pre 10 godina

Sad su kao svi iznenadjeni. Već nekoliko godina svi živi upozoravaju o reketiranju i zelenašenju kao i o tome da žandarmerija glumi telohranitelje kriminalcima pa o njihovim bahanalijama po kafanama i sad svi kao iznenađeni kad upucali nekog bez razloga. Pa i inspektori koji istražuju narko klanove su pekli prasiće sa tim kriminalcima koje kao istražuju i još rade u MUP i nisu ni smenjeni sa šefovskih mesta a o krivičnoj odgovornosti sanjamo. Koja je sad reakcija ministra, ako ima vreme za taj poso.

Ivica

pre 10 godina

Preblage kazne pominjete u komentarima... On je pucao da UBIJE!!! A jos dodatno kao pripadnik organa reda...

Definitivno treba vise strucnih psihologa u takvim sluzbama...jer u principu, to i jesu ljudi obucavani da ubijaju, samo treba da im se utuvi u glavu koga i kada... jako je tesko odrzati sve to kako treba... treba uzimati inteligentne i stabilne ljude za te sluzbe...

Zar nije...

pre 10 godina

Zar nije logično da to stvorenje ne bi pucalo na ženu da mu je njegov instikt poslao informaciju da to ne sme... Pitam se koliko je zločina policajaca, žandarma i kako se već zovu ostalo ne samo nekažnjeno nego i potpuno ignorisano u medijima...

Bata

pre 10 godina

Ne treba mnogo da se uzbuđujemo. Ovo se dešava svuda u svetu, a verujem da će i ovo biti istraženo u okviru borbe protiv korupcije Aleksandra Vučića.

S

pre 10 godina

Ima li policajaca u policiji? Ima li policajca sa dovoljno hrabrosti da stane ispred svoje uniforme, svog poziva, ispred institucija ove države i konačno se obračuna sa tim ološem koji se napatio u Žandarmeriji? Ili da to rasformiramo. Ovi iz Niša su potpuno razulareni. Čuj, bio pijan i pucao u ženu... Aha, važi... Uradite mu analizu krvi, detaljnu i temeljnu, nije isključeno da će se mnogo šta naći tamo. Ovaj kriminalac je pokušao da ubije POTPUNO NEDUŽNU ŽENU. Šta još treba da se dogodi... Mora se oduzeti oružje policajcima kada nisu na dužnosti, makar onima koji imaju i najmanji prekršaj. Pa ljudi, dokle?

legionar

pre 10 godina

Eee pa to je kad sinovi sekretarica i kumici generala postaju specijalci,a zapravo su samo mentalci.Toliko dobrih momaka bude odbaceno,da bi ovi prosli,e ovo je cena toga.

kamikaza

pre 10 godina

Ma zena sada da tuzi MUP i da ih odere od para, nek plate, kad mnoge policajce koji nesto vrede oterase, a ostase samo podobni koji pucaju na sve strane kao da su na divljem zapadu.

Joco

pre 10 godina

Jednako smo krivi svi mi gradjani sto gledamo i ne cinimo nista. I "postene" kolege koje znaju koje kolege su kriminalci, ali cute i ne mesaju se u svoj posao po sistemu nezameranja i "gledanja svog posla". Ne znam da li bi gledali svoj posao kada bi meta ovakvog ludaka bio neko njima blizak, a manijaci se razmnozavaju uspesno na ovom tlu, prosecne zenke ih vole, pa ce ih biti sve vise i ulazice vam u stanove, samo vi gledajte svoja posla, pa cete videti. A najvise su krivi oni koji glasaju (za bilo koga) i time sve ovo aminuju, jer svi su isti i niko ne resava ove stvari. Srbija je ludnica otvorenog tipa, raj za ludake, manijake, siledzije, ubice, psihopate, kriminalce, bitange, lopuze, prevarante, fukare, primitivce, varvare, olose, nepismene i polupismene, ljigavce, kukavice, bahate dripce, neznalice... Otis'o je svak ko valja, neki vani, a neki ka nebu...

Goran

pre 10 godina

Dobice 2 meseca zatvora i to samo pod uslovom da nije clan sns-a ako je njihov clan nece dobiti nikakvu kaznu! Ovo nije ubistvo a znamo da su sns-ovci pustili sve one koji su pokusavali da ubiju nekoga ali nisu uspeli, pusteni su zbog dobrog vladanja!

Artiljero

pre 10 godina

Ne mogu se cudu nacuditi, ovo vise nije izuzetak. Sta je sledece? Pustiti ga u Trnovo kad je vec baja. Neka znaju svi sta radite vi...

Slobodan

pre 10 godina

Vozim fiat stilo, i u subotu u Nisu sam bio podvrgnut hapsenju dok sam isao u studentsku menzu, vrlo nepismeni i nestrucni ljudi, od interventne policije do inspektorke, odmah sam konstatovao da se oni ni malo ne razlikuju od bandita osim po tome sto imaju znacku. Evo sada se vidi da je ziva istina.

auuuu!!!!

pre 10 godina

"Kako navodi izvor B92, S.S. je priznao da je pucao na ženu, a tokom saslušanja se pravdao da je bio pijan, te da nije znao šta radi. "

Koliko se taj bio nasljemao kad nije znao sta radi, ej!!! Pa on se bre bio mrtvosao od pica. E sad daj da zamislimo tog kauboja da u takvom stanju zaustavi nekog radi rutinske kontrole. Pa on bi znaci najpre pucao pa trazio licna dokumenta. Grozno!

Ljubek

pre 10 godina

Zasto se ne napise puno ime i prezime dotičnog "gospodina" žandarma da narod zna ko je taj idiot nego ih u startu štite!!!E moj ministre!OSTAVKA!!!

gile

pre 10 godina

jAOOOO srbistaneeeeee, sad bih samo psovao, onako po srpski.
Druge reci nemam....
(drasko, 23. oktobar 2013 20:37)

ja sam se obradovao onoj poruci erdogana da mu je kosovo druga zemlja bolje da je reko da mu je srbija druga zemlja pa da raspisemo referendum . LJudi da oce Turci ponovo da nas prihvate de bi nam kraj bio , dali znate na sta lici Turska i Istanbul danas ( svet ) . Bice nam mnogo bolje pod Turcima nego ovim nasim izlapelim penzionerima koji glasaju za Vucica i Dacica .

sarmica

pre 10 godina

Evo na primer u mom gradu znam par huligana koji su sada policajci.. I onda se iznenadjujemo sto se ovo desava, ocigledno da svi mogu da postanu policajci... Tuga.

Piju pi

pre 10 godina

Auuuuuuuu, kad pijan radi ovakve stvari, kako li se trezan ponasa. Jbt, kakvi kompleksaši rade u policiji. Mislio sam da normalni rade u policiji, sad tek vidim da ja normalan, a ni većina stanovnika Srbije se zaista ne uklapoam u njihov profil ljudi za službu. Ovome 10 godina robije, baz suđenja po skraćenom postuoku. U slučaju suđenja na to još 5 odozgore kao nagradu za bezobrazluk procesa. U jbt, zaboravih naše anđelčiće advokate, sad će da se omaste da se malko i oni umesaju, pa psihijatri, tra la la. Šta će dete zanelo se, šta zna policajac šta je pištolj i upotreba istog.

jelica

pre 10 godina

Još jedna u nizu ,u najmanju ruku,neprimerenih poteza pripadnika naše policije.Da je ovaj slučaj izuzetak,pa da kažemo i da se nadamo da je bilo slučajno.Ali nije.Bahatosti igde kraja.Sada su počeli i da pucaju iz obesti.Jure preko 200 km. a sat,ne poštuju nikoga i ništa.Ali kada znamo ko su direktor i ministar policuje,sve bude mnogo jasnije.Zaista ne mogu da se setim ijednog resora koji drži SPS a da nije bilo velikog skandala u kome su i sami bili učesnici.Da imaju imalo časti i morala dali bi sami neopozive ostavke ali.......od koga to očekivati.

Goran

pre 10 godina

Gde je cika Veljovic da nam da objasnjenje. Osim sto jede ..... da ce sankcionisati nista drugo neume da kaze.Posaljite ga u penziju momentalno.

popeye

pre 10 godina

Ако је био пијан, то треба да је отежавајућа околност а не обрнуто. Какви то људи раде у жандармерији, ово је већ ко зна који пут? Боже, остао си да нас чуваш још само ти.

ne čudi me

pre 10 godina

Nije za džabe Žikica Jovanović Španac podigao ustanak protiv okupatora i njihovih saradnika pucajući na žandarme. Znao je on gde je najveći ološ, i da je domaći kukolj opasniji po žito od onih sa strane. Umesto da se pokrije ušima, Srbija svoju specijalnu policiju na početku 21. veka ponovo nazvala po toj kvislinškoj falangi, koju sada čine kompleksaši, kriminalci i ratni zločinci.

Sofronije

pre 10 godina

Dok god su policajci kriminalci ili kriminalci policajci, nama nema pomoći. Ovaj treba da dobije desetinu godina u cuzi a dozvolu za oruzje da sanja do kraja zivota. Ali, verovatnije je da ce biti da se ""kolega malo zaneo, nije on los covek. Mentol je, eto sta je i treba ga trajno skloniti sa ulice.

Javni Tužilac

pre 10 godina

San svakog kriminalca je da radi šta hoće a da to bude po zakonu. Još bolje je da on lično bude zakon. Eto ispostavlja se da policija nema pouzdan mehanizam koji bi sprečio da takvi ljudi stupe u službu.
Pijan puca po ljudima jer mu se nisu sklonili s puta. Život raste na drvetu i služi tome da on i njemu slični mogu da ga uberu kad god i zašta god im se prohte. Za to moraju da budu i dobro plaćeni kako bi mogli da uživaju u svom životu a ostalima ostaje da im se dive ili pak plaše. Inače su super poželjni za razmnožavanje, ortakluk i komšijsko druženje.
Dok ih ne uhapse.

То је Дачићева полиција

pre 10 godina

У затвор с њим! Ја зарађујем његову плату. Он треба да ме брани од таквих. Јадна жена.

Astor

pre 10 godina

Ovo je rezultat selekcije za ulazak u najelitniju jedinicu MUP-a Srbije. Kakva je onda za ostala radna mesta? Za vrh policije znamo. Vidi se.

olga

pre 10 godina

Izgleda kako stvari stoje da građani Srbije moraju da se čuvaju policije jer su oni opasni po bezbednost.Nigde u svetu nema toliko kriminala gde su upleteni policajci kao u Srbiji.Katastrofa.Bežite od policije nisu to pojedinci izgleda da je većina takva.

Besna glista

pre 10 godina

Baciti govedo u tamnicu na 40 godina. Alo bre, policajac da puca u zenu zato sto mu se nije sklonila!!! Mada, ko nam je na vlasti i ne treba da me cudi. A narod srecan i podrska nikad veca...

Branko

pre 10 godina

I šta kome nije jasno ?
Šta je bolid sve uradio kada je prethodno bio pijan ne smem ni da zamislim. Verovatno je video od pretpostavljenih kako da se bahati, jer, da su oni sankcionisali takvo ponašanje, a ne podsticali, bio bi pravi zaštitnik države, ovako je običan kriminalac, kao i većina u službi.

burgiba

pre 10 godina

Izmedju mafije i zandarmerije je tanka linija, s tim sto je prosecan covek verovatno bezbedniji u susretu sa mafijom nego sa zandarmerijom.

То је Дачићева полиција

pre 10 godina

У затвор с њим! Ја зарађујем његову плату. Он треба да ме брани од таквих. Јадна жена.

Astor

pre 10 godina

Ovo je rezultat selekcije za ulazak u najelitniju jedinicu MUP-a Srbije. Kakva je onda za ostala radna mesta? Za vrh policije znamo. Vidi se.

Besna glista

pre 10 godina

Baciti govedo u tamnicu na 40 godina. Alo bre, policajac da puca u zenu zato sto mu se nije sklonila!!! Mada, ko nam je na vlasti i ne treba da me cudi. A narod srecan i podrska nikad veca...

popeye

pre 10 godina

Ако је био пијан, то треба да је отежавајућа околност а не обрнуто. Какви то људи раде у жандармерији, ово је већ ко зна који пут? Боже, остао си да нас чуваш још само ти.

Branko

pre 10 godina

I šta kome nije jasno ?
Šta je bolid sve uradio kada je prethodno bio pijan ne smem ni da zamislim. Verovatno je video od pretpostavljenih kako da se bahati, jer, da su oni sankcionisali takvo ponašanje, a ne podsticali, bio bi pravi zaštitnik države, ovako je običan kriminalac, kao i većina u službi.

burgiba

pre 10 godina

Izmedju mafije i zandarmerije je tanka linija, s tim sto je prosecan covek verovatno bezbedniji u susretu sa mafijom nego sa zandarmerijom.

ne čudi me

pre 10 godina

Nije za džabe Žikica Jovanović Španac podigao ustanak protiv okupatora i njihovih saradnika pucajući na žandarme. Znao je on gde je najveći ološ, i da je domaći kukolj opasniji po žito od onih sa strane. Umesto da se pokrije ušima, Srbija svoju specijalnu policiju na početku 21. veka ponovo nazvala po toj kvislinškoj falangi, koju sada čine kompleksaši, kriminalci i ratni zločinci.

Slobodan

pre 10 godina

Vozim fiat stilo, i u subotu u Nisu sam bio podvrgnut hapsenju dok sam isao u studentsku menzu, vrlo nepismeni i nestrucni ljudi, od interventne policije do inspektorke, odmah sam konstatovao da se oni ni malo ne razlikuju od bandita osim po tome sto imaju znacku. Evo sada se vidi da je ziva istina.

Ljubek

pre 10 godina

Zasto se ne napise puno ime i prezime dotičnog "gospodina" žandarma da narod zna ko je taj idiot nego ih u startu štite!!!E moj ministre!OSTAVKA!!!

Sofronije

pre 10 godina

Dok god su policajci kriminalci ili kriminalci policajci, nama nema pomoći. Ovaj treba da dobije desetinu godina u cuzi a dozvolu za oruzje da sanja do kraja zivota. Ali, verovatnije je da ce biti da se ""kolega malo zaneo, nije on los covek. Mentol je, eto sta je i treba ga trajno skloniti sa ulice.

Javni Tužilac

pre 10 godina

San svakog kriminalca je da radi šta hoće a da to bude po zakonu. Još bolje je da on lično bude zakon. Eto ispostavlja se da policija nema pouzdan mehanizam koji bi sprečio da takvi ljudi stupe u službu.
Pijan puca po ljudima jer mu se nisu sklonili s puta. Život raste na drvetu i služi tome da on i njemu slični mogu da ga uberu kad god i zašta god im se prohte. Za to moraju da budu i dobro plaćeni kako bi mogli da uživaju u svom životu a ostalima ostaje da im se dive ili pak plaše. Inače su super poželjni za razmnožavanje, ortakluk i komšijsko druženje.
Dok ih ne uhapse.

auuuu!!!!

pre 10 godina

"Kako navodi izvor B92, S.S. je priznao da je pucao na ženu, a tokom saslušanja se pravdao da je bio pijan, te da nije znao šta radi. "

Koliko se taj bio nasljemao kad nije znao sta radi, ej!!! Pa on se bre bio mrtvosao od pica. E sad daj da zamislimo tog kauboja da u takvom stanju zaustavi nekog radi rutinske kontrole. Pa on bi znaci najpre pucao pa trazio licna dokumenta. Grozno!

sarmica

pre 10 godina

Evo na primer u mom gradu znam par huligana koji su sada policajci.. I onda se iznenadjujemo sto se ovo desava, ocigledno da svi mogu da postanu policajci... Tuga.

gile

pre 10 godina

jAOOOO srbistaneeeeee, sad bih samo psovao, onako po srpski.
Druge reci nemam....
(drasko, 23. oktobar 2013 20:37)

ja sam se obradovao onoj poruci erdogana da mu je kosovo druga zemlja bolje da je reko da mu je srbija druga zemlja pa da raspisemo referendum . LJudi da oce Turci ponovo da nas prihvate de bi nam kraj bio , dali znate na sta lici Turska i Istanbul danas ( svet ) . Bice nam mnogo bolje pod Turcima nego ovim nasim izlapelim penzionerima koji glasaju za Vucica i Dacica .

Piju pi

pre 10 godina

Auuuuuuuu, kad pijan radi ovakve stvari, kako li se trezan ponasa. Jbt, kakvi kompleksaši rade u policiji. Mislio sam da normalni rade u policiji, sad tek vidim da ja normalan, a ni većina stanovnika Srbije se zaista ne uklapoam u njihov profil ljudi za službu. Ovome 10 godina robije, baz suđenja po skraćenom postuoku. U slučaju suđenja na to još 5 odozgore kao nagradu za bezobrazluk procesa. U jbt, zaboravih naše anđelčiće advokate, sad će da se omaste da se malko i oni umesaju, pa psihijatri, tra la la. Šta će dete zanelo se, šta zna policajac šta je pištolj i upotreba istog.

Goran

pre 10 godina

Gde je cika Veljovic da nam da objasnjenje. Osim sto jede ..... da ce sankcionisati nista drugo neume da kaze.Posaljite ga u penziju momentalno.

strah

pre 10 godina

Postavite se na mesto te žene: vozite normalno, neko pokušava da vas obiđe, izgura, šta li (čisto sumnjam da je žena sekla put i usporavala drugog vozača), u trenutku dok je pored vas, bolesnik vadi pištolj, puca u vas, ranjava vas u rame. Preživite pukom srećom, ako se sreća uopšte pominje u danu kada neko iz čista mira puca na vas. Odvoze vas u bolnicu, ranjeni ste, ali više boli poraz da je neki bolesnik pucao u vas bez povoda, da je želeo da vas ubije... Strah je ono što se meša sa bespomoćnošću. Dolazi inspektor da vas ispita kad doktori to dozvole i vi na kraju saznajete de je u pitanju žandarm, ali da je bio bio pijan i nije znao šta radi. Njegove kolege vas dalje ispituju da naprave slučaj protiv svog čoveka... Očaj, očaj, bespomoćno ležite i čekate da vas puste kući jer smatrate da ste u svoja četiri zida jedino bezbedni.

olga

pre 10 godina

Izgleda kako stvari stoje da građani Srbije moraju da se čuvaju policije jer su oni opasni po bezbednost.Nigde u svetu nema toliko kriminala gde su upleteni policajci kao u Srbiji.Katastrofa.Bežite od policije nisu to pojedinci izgleda da je većina takva.

jelica

pre 10 godina

Još jedna u nizu ,u najmanju ruku,neprimerenih poteza pripadnika naše policije.Da je ovaj slučaj izuzetak,pa da kažemo i da se nadamo da je bilo slučajno.Ali nije.Bahatosti igde kraja.Sada su počeli i da pucaju iz obesti.Jure preko 200 km. a sat,ne poštuju nikoga i ništa.Ali kada znamo ko su direktor i ministar policuje,sve bude mnogo jasnije.Zaista ne mogu da se setim ijednog resora koji drži SPS a da nije bilo velikog skandala u kome su i sami bili učesnici.Da imaju imalo časti i morala dali bi sami neopozive ostavke ali.......od koga to očekivati.

Selo kod Ćuprije

pre 10 godina

Mi u selu imamo čoveka starosti 27 godina koji redovno ptavi ispade.Bez ikakvih povoda šamara i maltretira i starije i mladje bez ikakvih povoda.Bogami i nanosi dobre telesne povrede.Sve to bez ikakvih povoda.Verovatno neki psihički poremećaj.Medjutim tek kada se upecao i išamarao sina od policajca,policija je bila odlučnija i troja patrolna kola se ukjlučila čak i priveli ga i zatvorili.
Ne možemo svi biti policajci da bi zaštitili naše porodice.

legionar

pre 10 godina

Eee pa to je kad sinovi sekretarica i kumici generala postaju specijalci,a zapravo su samo mentalci.Toliko dobrih momaka bude odbaceno,da bi ovi prosli,e ovo je cena toga.

Rakonac

pre 10 godina

Sad ce vrh policije u Nišu, da izda saopštenje,( kao u slučaju u Novom Sadu,kad je jedan policajac ubio drugog ), da nije bio na radnom mestu i u uniformi, i da nemaju veze sa njim. Naravno, g-din Dačić se OPET neće ni oglasiti, kao ni direktor policije Veljović! Tako nam i treba, svaki narod zaslužuje onakvu vlast, kakvu i ima.

čuvar reda i zakona?

pre 10 godina

Osećam se kao da mi je neko protresao glavu na X obrtaja, pa se pred mojim očima stvorila ovakva rečenica: žandarm pucao na ženu vozača koja ga nije propustila u saobraćaju, jer je bio pijan i nije znao šta radi.

U prethodnoj rečenici jedino što nije patološki bolesno je "žena".

kamikaza

pre 10 godina

Ma zena sada da tuzi MUP i da ih odere od para, nek plate, kad mnoge policajce koji nesto vrede oterase, a ostase samo podobni koji pucaju na sve strane kao da su na divljem zapadu.

riba smrdi od glave

pre 10 godina

Pop vozi pod rotacijom, zandarm pretice pistoljem. Diznilend
(nesa, 23. oktobar 2013 21:33)

Neso druze ne uzbudjuj se, to je samo jedna tradicionalna srpska svadja u saobracaju.

Joco

pre 10 godina

Jednako smo krivi svi mi gradjani sto gledamo i ne cinimo nista. I "postene" kolege koje znaju koje kolege su kriminalci, ali cute i ne mesaju se u svoj posao po sistemu nezameranja i "gledanja svog posla". Ne znam da li bi gledali svoj posao kada bi meta ovakvog ludaka bio neko njima blizak, a manijaci se razmnozavaju uspesno na ovom tlu, prosecne zenke ih vole, pa ce ih biti sve vise i ulazice vam u stanove, samo vi gledajte svoja posla, pa cete videti. A najvise su krivi oni koji glasaju (za bilo koga) i time sve ovo aminuju, jer svi su isti i niko ne resava ove stvari. Srbija je ludnica otvorenog tipa, raj za ludake, manijake, siledzije, ubice, psihopate, kriminalce, bitange, lopuze, prevarante, fukare, primitivce, varvare, olose, nepismene i polupismene, ljigavce, kukavice, bahate dripce, neznalice... Otis'o je svak ko valja, neki vani, a neki ka nebu...

Goran

pre 10 godina

Dobice 2 meseca zatvora i to samo pod uslovom da nije clan sns-a ako je njihov clan nece dobiti nikakvu kaznu! Ovo nije ubistvo a znamo da su sns-ovci pustili sve one koji su pokusavali da ubiju nekoga ali nisu uspeli, pusteni su zbog dobrog vladanja!

merila se pomerila

pre 10 godina

kad neko upuca policajca, onda je to napad na državu; kad policajac upuca nekog/ženu, onda je to nestašluk obesnog organa.

ostavka ministra

pre 10 godina

Valjalo bi da svima nama ministar policije objasni čemu i kome služi ovakva žandarmerija?
Ubiju mladiće zbog para i zapale auto, kopaju zlato, pucaju na ljude jer voze sporo... mislim nije ovo izolovan incident nego manifestacija truleži u policiji. Policija je kadrovski toliko propala da je tamo korupcija, bahatost i kriminal sake vrste pravilo a policajac koji radi svoj posao izuzetak. Sa takvima se ne ide u Evropu.
Obzirom da je svemu ovome uzrok organizacione prirode Dačić bi morao da podnese ostavklu jer je ovo kap koja je prelila čašu.

jack

pre 10 godina

iz cele ove priče, sam došao do zaključka da su ovde stvar isterali novinari zbog bombastičnosti vesti. naime, sumnjam da je bilo teško naći počinioca, s obzirom da bahatih vlasnika sivog stila sa pištoljem (još uvek na našu sreću) nema baš mnogo. i da su dotičnu bitangu verovatno odma prepoznali ali je murija malo pokušala da zataška stvar. medjutim novinari vole senzacije, pa su zapeli svi da objavljuju i bilo je samo pitanje vremena kad će da ga prijave. ceo slučaj je u stvari je i rešen jer je ovo izašlo na videlo. aluzije su odma padale na narod koji je "stoka i kauboji" al ispostavilo se da nije. e sad, ako je dikić leteo, što ne bi i ovaj sadašnji? ovo je priča o korupciji, jer se tu vidi ko se kako bahato ponaša a ko zloupotrebljava službeni položaj! ACAB!

bure baruta

pre 10 godina

Strah i prezir ,to su moja trenutna osecanja.
Parkiracu auto i u drugu smenu idem peske,sporednim ulicama.
Mada postoji mogucnost da i tu naletim na neki sljam...razmisljam,mozda je "jeftinije " da ostanem bez novcanika nego bez glave.
Ne bojim se vise za sebe,drugo poluvreme igram odavno,produzeci su blizu...bojim se za decu,svoju i svu ostalu.
Srbijo,ivica je blizu,marica jos blize.

bojan-kv

pre 10 godina

Danas svako moze da postane zandarm.Kad ne moze da upise ni jednu skolu on ode u zandarme.Iako je bio mladji delikvent nadje vezu i zavrsi posao.Zato smo i dogurali dovde.Zadnjih godinu dana makar jednom nedeljno neki zandarm nesto slicno uradi.Tuga,cemer i jad....

S

pre 10 godina

Ima li policajaca u policiji? Ima li policajca sa dovoljno hrabrosti da stane ispred svoje uniforme, svog poziva, ispred institucija ove države i konačno se obračuna sa tim ološem koji se napatio u Žandarmeriji? Ili da to rasformiramo. Ovi iz Niša su potpuno razulareni. Čuj, bio pijan i pucao u ženu... Aha, važi... Uradite mu analizu krvi, detaljnu i temeljnu, nije isključeno da će se mnogo šta naći tamo. Ovaj kriminalac je pokušao da ubije POTPUNO NEDUŽNU ŽENU. Šta još treba da se dogodi... Mora se oduzeti oružje policajcima kada nisu na dužnosti, makar onima koji imaju i najmanji prekršaj. Pa ljudi, dokle?

Dejan

pre 10 godina

Pripadnik zandamerije mora prilikom prijema u jedinicu da prodje psihofizicku proveru. A ovaj ne postuje saobracajne propise, vozi u alkoholisanom stanju i puca na goloruku zenu za volanom. Ako su ovkvi najbolji medju najboljima u policiji, kakvi su tek ostali? SRAMOTA!!!

Zlopamtilo

pre 10 godina

Kada neki drvoseča umlati do smrti svog kolegu drvoseču i onda ga spali a sve na nagovor ljubavnice ubijenog ,...onda se opušteno objave slike i imena i izvršioca i saučesnika i žrtve ali kad je u pitanju podivljali žandarm onda je procedura posebna ,jbg kad ga pustiš na net kako posle opet da bude uvaženi policajac

Stevan

pre 10 godina

Ma kakve prekomande, kaznjavanja, suspendije... Ovo je pokusaj ubistva. U zatvor s budalom pa neka tamo sam sa sobom raskrsti da li je bio pijan ili sta ga je nagnalo da izvadi pistolj i da puca. Kakve su ovo gluposti, za ovog nema opravdanja nikakvog. Ministre, najmanje sto ocekujem od svih vas u policiji e da ne izgovrite rec opravdanja za ovo sto je vas pripadnik ucinio. Dakle, nikakav pritisa na sud a ovo je, ponavljam, pokusaj ubistva.

Zar nije...

pre 10 godina

Zar nije logično da to stvorenje ne bi pucalo na ženu da mu je njegov instikt poslao informaciju da to ne sme... Pitam se koliko je zločina policajaca, žandarma i kako se već zovu ostalo ne samo nekažnjeno nego i potpuno ignorisano u medijima...

Munja

pre 10 godina

Ovaj vise nikad ne sme da radi u bilo kom drzavnom organu niti da ima dozvolu za posedovanje, a kamoli za nosenje oruzja. Sramota kakve retarde primaju u drzavnu sluzbu.

Marko

pre 10 godina

Isao sam poslom u Mup. Usao u kancelariju, 9 ujutru, sede cetvorica i piju rakiju. Nisu se ni potrudili ni flasu da sklone. Znaci da je to sasvim normalno. Od tada znam da je svaki policajac pijan i naoruzan, te se istih klonim u sirokom luku.
Molim i vas da radite isto, da ne izgubite glavu od pijanih kauboja uludo.

Artiljero

pre 10 godina

Ne mogu se cudu nacuditi, ovo vise nije izuzetak. Sta je sledece? Pustiti ga u Trnovo kad je vec baja. Neka znaju svi sta radite vi...

Stivi G

pre 10 godina

Posle raznih prica o dilovanju droge, nasilnickog ponasanja, reketiranja i ubostva od strane pripadnika zandarmerije, ja stvarno ne znam sta je sledece?Da mi zakuca zandar na vrata sa bacacem plamena.

Dragan

pre 10 godina

Samo maksimalna kazna! Ako se za napade na policajce traže maksimalne kazne (što je potpuno ispravno) onda se i za ovakva dela policajaca prema građanima mora tražiti maksimalna kazna.

Rakonac

pre 10 godina

Sad ce vrh policije u Nišu, da izda saopštenje,( kao u slučaju u Novom Sadu,kad je jedan policajac ubio drugog ), da nije bio na radnom mestu i u uniformi, i da nemaju veze sa njim. Naravno, g-din Dačić se OPET neće ni oglasiti, kao ni direktor policije Veljović! Tako nam i treba, svaki narod zaslužuje onakvu vlast, kakvu i ima.

zika

pre 10 godina

gde ode novinarstvo :-(
ne da treba da bude udarna vest nego specijalne emisije, trazenje ostavki.... a ovo kao bilo koja vest iz hronike. ja ne mogu da verujem

stiw79bgd

pre 10 godina

Dali ste im dobru platu,nalozili ste ih kako su oni specijalci..i napravili ste od njih bahate ljude,a svaki od njih samo je fizicki jak,a mentalno su jos uvek deca,nemozete praviti specijalce u teretani i sa obukom od dve nedelje.Ovaj pucao zenu,onaj zapalio u kolima one momke,razmisliteo o toj jedinici,sem toga samo 1 posto se u ovoj drzavi sazna,sta rade tajno to samo bog zna.

milan

pre 10 godina

pošto su oni sližbena lica i imaju enormne povlastice i privilegije, samo beneficirani radni staž, bolovanje 100% i dalje ne bih trebalo bi da postoji i kažnjavanje srazmerno tome jer i ta žena koja nije htela njemu da se skloni odvaja verovatno od svoje male plate za njegovu platu tako da ako je kazna za ovo delo 10-15 godina za njih je 30-45 pa izvolte

nislija

pre 10 godina

nego sta je bilo sa onim zandarmercima iz nisa sto su bili umesani u organizovani kriminal?i ovaj je od njih ili?u rudnik sve njihpa da rade za jedan obrok tri dana

MILENKO

pre 10 godina

Jos gore nego 90-tih i to sto puta,pravi divlji zapad,puca ko gde stigne,na koga stigne,kaoboizam,strasno,nemam reci koji haos su napravili ovi nazadnjaci,vratice nas sto godina unazad...

nn

pre 10 godina

U zapadnim zemljama EU, kao i u USA, ovaj bi po kratkom postupku bio osudjen na robiju. To je jednostavno razlika u sistemu vrednosti, koji je kod nas definitivno poremecen i nazalost, bez teznje da se promeni.

Verovatno ce tuzilac da napravi kljakavu optuznicu, po kojoj ce dobiti 10 godina, a onda ce apelacioni sud tu kljakavu optuznicu da odbaci jerbo je kljakava i ovaj ce dobiti uslovno 2 godine.

Sad but true...

Jagodina

pre 10 godina

Zamislite tamo negde po svetu kada se čitaju zanimljive vesti,kao i kod nas,pa se kaže:"Policajac u Srbiji pucao na gospodju zato što je vozila sporo".Pa onda kako su pripadnici policije isprebijali nekog,pa kako su uterivali dug,pa kako se policajac igrao pištoljem na dopunskom poslu obezbedjenja i upucao kolegu,pa kako se voze besplatno a naplaćuju od države prevoz i tako dalje itd...
To su hrabri momci.Pucaju na žene a kada odu na stadion onda ih nema nigde.Džabe samo primaju dnevnice kao pojačano obezbedjenje.
Dačić nije kriv jer ne može da stigne da bude i ministar policije i premijer.
Samo se pitam šta je sledeće?

jaa

pre 10 godina

Sad su kao svi iznenadjeni. Već nekoliko godina svi živi upozoravaju o reketiranju i zelenašenju kao i o tome da žandarmerija glumi telohranitelje kriminalcima pa o njihovim bahanalijama po kafanama i sad svi kao iznenađeni kad upucali nekog bez razloga. Pa i inspektori koji istražuju narko klanove su pekli prasiće sa tim kriminalcima koje kao istražuju i još rade u MUP i nisu ni smenjeni sa šefovskih mesta a o krivičnoj odgovornosti sanjamo. Koja je sad reakcija ministra, ako ima vreme za taj poso.

Lana

pre 10 godina

Žandarm? Šta, oni u Žandarmeriji nemaju psihologa i procenu ličnosti za kandidate? Jad i beda, kad tako iz čista mira mogu da pucaju na ženu jer im smeta što sporo vozi, zamislite šta tek rade u tim njihovim akcijama, kad su do zuba naoružani i nabijeni adrenalinom. Svi traže neki status službenih lica i ja nemam ništa protiv da ugrožene profesije takav status i dobiju, ali da se kao mera kontrole ustanovi i službena odgovornost.

Kanidja

pre 10 godina

Pre par dana sedim u busu i pored staje auto. Covek stavlja metkove u pistolj. Taj vozac ,a sa njim jos dve ozbiljnije zene u kolima. Sta reci. Divlji zapad.

kiza

pre 10 godina

Zandarmerija je leglo sljama, bas kao sto je to nekad bio JSO.
Zasto ovakve vesti ne citamo za druge policijske jedinice, SAJ itd?

Raspustiti Zandarmeriju kao sto je to uradjeno sa JSO ili je pridruziti vojnim jedinicama.

Dr.Bosiljčić

pre 10 godina

Ne mogu ni da zamislim adekvatnu kaznu u Srbiji za ovakvog idiota sa oružjem. U USA bi to bilo, otpuštanje iz službe, zatvor i poništavanje svih penzijskih davanja do trenutka zločina. Za Srbiju mi jedna stvar nije jasna. Pokušavamo da prihvatimo način vodjenja politike kao u razvijenim demokratijama. A tamo je instrument OSTAVKE normalna stvar u slučaju neželjenih dogadjanja u nekom ministarstvu. I tako je u celom svetu. Šta je potrebno da Ministar policije podnese ostavku u ovoj kriminalizovanoj Srbiji. Prateći medije lako je utvrditi da tokom jedne kalendarske godine policija učestvuje u ogromnom broju nezakonskih dešavanja koja su javno obelodanjena. O policijskim "podzemnim" aktivnostima takodje postoje saznanja, (Dikić žandarmerija npr.) ali nikog nije briga. A tu je ključ za stvaranje nesigurne države gde narod ne poštuje vlast jer ona to ne zaslužuje.

ice9

pre 10 godina

"a tokom saslušanja se pravdao da je bio pijan, te da nije znao šta radi"

Zbog ovoga jos 5 godina na kaznu za pokusaj ubistva, ne postoji sansa da je neko toliko pijan da ne zna sta radi a da je sposoban da vozi kola!

Ivica

pre 10 godina

Preblage kazne pominjete u komentarima... On je pucao da UBIJE!!! A jos dodatno kao pripadnik organa reda...

Definitivno treba vise strucnih psihologa u takvim sluzbama...jer u principu, to i jesu ljudi obucavani da ubijaju, samo treba da im se utuvi u glavu koga i kada... jako je tesko odrzati sve to kako treba... treba uzimati inteligentne i stabilne ljude za te sluzbe...

Miloš Knežević

pre 10 godina

nase mentalno dno,nase siromastvo,i nasu slepu ulicu mozete osetiti i viditi samo ako predjete granicu ove zemlje,makar i u susjedstvu,otići do Banja Luke ili Budimpeste je sasvim dovoljno da shvatiti u kakvom losem drustvu zivimo,a odlazak dublje u civilizaciju na zapad znaci shvatanje da smo taoci kriminalaca i ološa,ljudskog šljama najprimitivnije vrste

Gugy

pre 10 godina

Lekari su povredu ove žene okarakterisali kao "lake telesne povrede". Mašinerija je pokrenuta, prvi korak učinjen. Apelacioni sud kad dođe na red možda unapredi bilmeza!

schmilo

pre 10 godina

Pa to što je bio pijan će biti glavni argument odbrane jer to je najčešći izgovor za svakakve gluposti koje ljudi prave. Zadavio sam devojku, jbg, bio sam pijan,...upucao sam čoveka, sorry, bio sam pijan... i tako dalje.

Monarhista

pre 10 godina

Kako vi nemate dushu,pa jel vidite da (da li)covek bio pijan!?
Pucao u zenu a zamislite da se zaleteo u kolonu pesaka ili cak djaka na pesackom....vazno je da ce ministar policije reci sta ga briga sta mi mislimo o njemu!!!

Neko Nebitan

pre 10 godina

Bruka i sramota, ali to je najbolje objašnjeno u knjizi "Nacionalni prark Srbija" - vrsta kirminalziovani pendrektualac ili ti na latinskom krimos pendrektualis. Na pitanje zašto je postao mrki ulični pandur odgovara da nije bio dovoljno sposoban da postane domaći kriminalac.

Nego šta ćemo sa tim da je nosio oružje sa sobom i ako nije bio na dužnosti, da je upotrebio isto? A sa tim što je pobegao sa lica mesta?

I za kraj, KUDA IDEMO kada je neko ko treba da sprovodi zakon prekrio 5 zakona u jednoj sekundi.....

Pa idemo NAPRED, jer smo napredni.... ali i dalje imamo ministra policije koji je kadar iz vremena koje bismo skoro svi rado zaboravili.....

kmania

pre 10 godina

Najbitnije da sam danas prekoracio brzinu citavih 7 km napisana kazna na pravom putu i cekao 30 min dok je napisao 5 recenica.Naravno proleteo je dzip sa pteko 100 njega nisu ni pogledali.Tako se to radi milicijo ...

namcor

pre 10 godina

Ako se u zandarmeriju "biraju" samo najbolji policajci, kakvi su tek onda ostali? Dogadjaj van svesti, van pameti. I kakav je to izgovor "bio pijan, pa nije znao sta radi"? A seo je u auto, vozio, repetirao, nisanio...i sve to u nesvesnom stanju? To ne da nije opravdanje. To je debela otezavajuca okolnost i razlog za dopunskih 5-7 godina robije. I zasto je informacija toliko kasnila? Opet pokusaj zataskavanja? Ukoliko policija zeli da je narod postuje, na ovakvim primerima mora da pokaze da je objektivna i da se i prema svom pripadniku ponasa kao i prema svakom drugom kriminalcu. Na redu je da sudstvo pokaze da je zaista nezavisno (mada, licno, ne verujem u to. Zivi bili, pa videli).

R,Zivkovic,Rotterdam

pre 10 godina

Mala napomena:Policajac je uvek na duznosti bez obzira,dali tog momennta na duznozti ili slobodan i ima pravo po zakonu unutrasnjig poslova da i u slobodno vreme nosi oruzje.Kao sluzbeno lice duzan je da intervenise u slucaju potrebe i ako nije na duznosti.Kao drugo nesme pod dejstvom alhohola da vozi auto, kao i svaki Gradanin.Ovde u Holandiji ni cistac ulica, a kamoli sluzbeno lice ne okusa alhohol dok je na radnom mestu, zanatlije kadava se nesto pokvari u Kuci dodu da poprave ni slucajno da okuse alhohol,sledi rec na radnom sam mestu.Kao Policajac primer daje Gradanima i ne okusa alhohol ne ulazi u birtije bez poziva,dok je na sluzbi.Ucimo se od civilizovanog Sveta ako nemamo urodenu naviku?

Gagi

pre 10 godina

Dajte sliku dotičnog da vidimo ko to radi u Žandarmeriji! Pokušaj ubistva, nasilnička vožnja u stanju teškog pijanstva (ili dejstva nekih drugih supstanci), izazivanje opšte opasnosti, itd...
Sreća da te večeri nije bilo 5-6 žrtava u Nišu, žandarm se zabavljao.
Molim ministarstvo policije da u javnosti pokaže sliku ovog "zaštitnika" javnog reda i mira koji prima platu od poreskih obveznika koji nemaju platu! A možda su i njemu smanjili primanja za 3-4000 din (novim merama štednje) pa rešio otpadnik da se uhvati za ono za šta može (službeni pištolj)i frustraciju izbaci kroz cev i miris baruta a ako uz to neko strada ili ostane bogalj utoliko bolje jer nije se šaliti sa žandarmom, bre! Nema veze što ga žena nije znala, i ne treba ga zna, treba da ga pamti... e tako razmišljaju pojedini naši policajci...

Bojan

pre 10 godina

Katastrofa kako se masa policajaca ponasa (cast retkim izuzecima). Pre neki dan, zastao sam na trotoaru, dvojica saobracajaca mi prilaze i kazu da vozim dalje. to je u redu. Medjutim, ja pitam zasto onog drugog s kim caskaju ne teraju. Na to mi jedan odgovara: "Jel pusis ti?". Pokunjen i ponizen sklonih se od budale. E, Vucicu, Nikolicu, Dacicu, takva vam je policija. Sto se ovog revolverasa tice za mene je to pokusaj ubistva.

Brka

pre 10 godina

Ovaj čovek očigledno ima psihičkih problema, jer zdrava osoba neće pucati u drugu, a posebno ne za ovako trivijalnu stvar. Izgleda da je ovo tip žandarma koji poteže samo ako ga neko pogleda popreko.

Nadam se da će biti osuđen po sili zakona da dugu, dugu robiju, ali pored njega treba:
- pozvati na odgovornost njegovog nadređenog (morao je da zna ko mu je u jedinici i čemu je sklon)
- psihologa / psihijatra koji je vršio evaluaciju zločinca (devjantno ponašanje ne nastaje odjednom; morao je psihijatar to da primeti i alarmira nadređene)
- direktor i ministar policije da podnesu ostavke kao moralni čin jer se u njihovoj odgovornosti dešava da pripadnici "elitnih" jedinica, umesto da štite, terorišu građane.
- istražiti da li je neko vršio pritisak da se ovakav žandarm nađe u policiji (sigurno je bilo devijantnog ponašanaja i ranije) i njima takođe suditi po sili zakona.
- takođe istražiti da li su već postojali pređašnji "ispadi" ove persone i ako jesu, da li ih je neko zataškavao.

dispanzer

pre 10 godina

Koje testove i provere prolaze ljudi koji treba da su uzor i koji treba da brane društvo i gradjane?
Dajete im oruzje i velika ovlašćenja.Ah da, bio je pijan i nije znao šta radi....biće zanimljivo da vidimo ko će biti smenjen zbog ovoga?..mozda jedino medicinska sestra u dispanzeru koji je pregledao dotičnog ubicu u pokušaju..

Kobajashi

pre 10 godina

Ma da li je moguće da on misli da je pijanstvo olakšavajuća okolnost!? Zar još uvek ima takvih, pa još i policajac? Strašno! Moj jedan poznanik je jednom udario ženu i otrčao je do prve prodavnice, kupio viski i popio sve za minut tako da je bio mrtav pijan kafa je policija izašla na svidjas. Naravno, mislio je okarakterisano kao otežavajuća okolnost pa je platio dosta više.

Antun

pre 10 godina

Svaka cast ovim ljudima sto rade svoj posao i uhvatili su pocinioca, na zalost tu se sve pozitivno zavrsava, slede potezi nacelnika i propalog sudstva koje ga na najsmesniji nacin oslobadja sa nekim minimalnim posledicama. Naravoucenije koje salje drzava, korupcija se isplati a posten rad ne nagradjuje, svakodnevni primeri u Bananrbiji.

Petar

pre 10 godina

Hvala ti Ivice Dacicu sto zivimo u zemlji bahate i korumpirane policije, privilegovanih vodja navijaca, "tradicionalnih kafanskih svadja"...

Ovakvih slucajeva ima mnogo ali se zataskavaju. Zamislite da je umesto nesrecne zene bio neki rmpalija koji bi se odbranio od psihopate- naravno, bio bi napad na sluzbeno lice, prekoracenje nuzne odbrane...

Jovan

pre 10 godina

Mozda ga jos drzi slava posle onog spota grupe Amadeus gde se velica nasa zandarmerija... S tacke gledista lekara zena je zadobila lakse telesne povrede, a sa njenog gledista ona je srecna sto je tako prosla. Dakle, baraba je mogla da ubije zenu... mozda ni to ne bi bilo dosta sudijama da bi ga osudili.

ljanmi

pre 10 godina

Tako je to kad ljudi nemaju para los materijalni polozaj los zivotni standard los zakon pa kako da zivis normalno kad ce sad da mu oporezu platu...pao je u depresiju pa zato puca iz pistolja i to u pokretu...e moja Srbijo...treba im dodeliti veci bonus na platu malo je to sto primaju...

Bata

pre 10 godina

Ne treba mnogo da se uzbuđujemo. Ovo se dešava svuda u svetu, a verujem da će i ovo biti istraženo u okviru borbe protiv korupcije Aleksandra Vučića.

Mita

pre 10 godina

@Brka
Tako bi bilo u normalnoj i pravnoj Evropskoj zemlji,a ovde..?Ovde će dobiti unapređenje,a žrtva će biti proglašena za manijaka...

Nenad, nezavisna oblast Niš

pre 10 godina

I jel zbog ovoga postoji država Srbija? Da bi njeni upošljenici, oružjem kupljenim od naših para, ubijali žene po ulicama? Da bi se u policiji zapošljavali najgori kriminalci? Takva država nam ne treba. Možemo i bez nje.

Franky

pre 10 godina

Da li za njih postoji psiho test, redovni lekarski i psihijatrijski pregledi? Koji su kriterijumi za prijem u službu? Za obično produženje vozačkih, pilotskih dozvola mora se proći pregled, da ne govorim o specijalizovanim zanimanjima. Kome se poverava oružje plaćeno novcem poreskih obveznika? Učestali incidenti od strane onih koji su plaćeni da brinu o bezbednosti zahtevaju odgovore i adekvatnu reakciju.

ne čudi me

pre 10 godina

Nije za džabe Žikica Jovanović Španac podigao ustanak protiv okupatora i njihovih saradnika pucajući na žandarme. Znao je on gde je najveći ološ, i da je domaći kukolj opasniji po žito od onih sa strane. Umesto da se pokrije ušima, Srbija svoju specijalnu policiju na početku 21. veka ponovo nazvala po toj kvislinškoj falangi, koju sada čine kompleksaši, kriminalci i ratni zločinci.

Bata

pre 10 godina

Ne treba mnogo da se uzbuđujemo. Ovo se dešava svuda u svetu, a verujem da će i ovo biti istraženo u okviru borbe protiv korupcije Aleksandra Vučića.

gile

pre 10 godina

jAOOOO srbistaneeeeee, sad bih samo psovao, onako po srpski.
Druge reci nemam....
(drasko, 23. oktobar 2013 20:37)

ja sam se obradovao onoj poruci erdogana da mu je kosovo druga zemlja bolje da je reko da mu je srbija druga zemlja pa da raspisemo referendum . LJudi da oce Turci ponovo da nas prihvate de bi nam kraj bio , dali znate na sta lici Turska i Istanbul danas ( svet ) . Bice nam mnogo bolje pod Turcima nego ovim nasim izlapelim penzionerima koji glasaju za Vucica i Dacica .

Besna glista

pre 10 godina

Baciti govedo u tamnicu na 40 godina. Alo bre, policajac da puca u zenu zato sto mu se nije sklonila!!! Mada, ko nam je na vlasti i ne treba da me cudi. A narod srecan i podrska nikad veca...

ljanmi

pre 10 godina

Tako je to kad ljudi nemaju para los materijalni polozaj los zivotni standard los zakon pa kako da zivis normalno kad ce sad da mu oporezu platu...pao je u depresiju pa zato puca iz pistolja i to u pokretu...e moja Srbijo...treba im dodeliti veci bonus na platu malo je to sto primaju...

popeye

pre 10 godina

Ако је био пијан, то треба да је отежавајућа околност а не обрнуто. Какви то људи раде у жандармерији, ово је већ ко зна који пут? Боже, остао си да нас чуваш још само ти.

Slobodan

pre 10 godina

Vozim fiat stilo, i u subotu u Nisu sam bio podvrgnut hapsenju dok sam isao u studentsku menzu, vrlo nepismeni i nestrucni ljudi, od interventne policije do inspektorke, odmah sam konstatovao da se oni ni malo ne razlikuju od bandita osim po tome sto imaju znacku. Evo sada se vidi da je ziva istina.

burgiba

pre 10 godina

Izmedju mafije i zandarmerije je tanka linija, s tim sto je prosecan covek verovatno bezbedniji u susretu sa mafijom nego sa zandarmerijom.

То је Дачићева полиција

pre 10 godina

У затвор с њим! Ја зарађујем његову плату. Он треба да ме брани од таквих. Јадна жена.

MILENKO

pre 10 godina

Jos gore nego 90-tih i to sto puta,pravi divlji zapad,puca ko gde stigne,na koga stigne,kaoboizam,strasno,nemam reci koji haos su napravili ovi nazadnjaci,vratice nas sto godina unazad...

Branko

pre 10 godina

I šta kome nije jasno ?
Šta je bolid sve uradio kada je prethodno bio pijan ne smem ni da zamislim. Verovatno je video od pretpostavljenih kako da se bahati, jer, da su oni sankcionisali takvo ponašanje, a ne podsticali, bio bi pravi zaštitnik države, ovako je običan kriminalac, kao i većina u službi.

Ljubek

pre 10 godina

Zasto se ne napise puno ime i prezime dotičnog "gospodina" žandarma da narod zna ko je taj idiot nego ih u startu štite!!!E moj ministre!OSTAVKA!!!

auuuu!!!!

pre 10 godina

"Kako navodi izvor B92, S.S. je priznao da je pucao na ženu, a tokom saslušanja se pravdao da je bio pijan, te da nije znao šta radi. "

Koliko se taj bio nasljemao kad nije znao sta radi, ej!!! Pa on se bre bio mrtvosao od pica. E sad daj da zamislimo tog kauboja da u takvom stanju zaustavi nekog radi rutinske kontrole. Pa on bi znaci najpre pucao pa trazio licna dokumenta. Grozno!

Goran

pre 10 godina

Dobice 2 meseca zatvora i to samo pod uslovom da nije clan sns-a ako je njihov clan nece dobiti nikakvu kaznu! Ovo nije ubistvo a znamo da su sns-ovci pustili sve one koji su pokusavali da ubiju nekoga ali nisu uspeli, pusteni su zbog dobrog vladanja!

riba smrdi od glave

pre 10 godina

Pop vozi pod rotacijom, zandarm pretice pistoljem. Diznilend
(nesa, 23. oktobar 2013 21:33)

Neso druze ne uzbudjuj se, to je samo jedna tradicionalna srpska svadja u saobracaju.

Sofronije

pre 10 godina

Dok god su policajci kriminalci ili kriminalci policajci, nama nema pomoći. Ovaj treba da dobije desetinu godina u cuzi a dozvolu za oruzje da sanja do kraja zivota. Ali, verovatnije je da ce biti da se ""kolega malo zaneo, nije on los covek. Mentol je, eto sta je i treba ga trajno skloniti sa ulice.

Astor

pre 10 godina

Ovo je rezultat selekcije za ulazak u najelitniju jedinicu MUP-a Srbije. Kakva je onda za ostala radna mesta? Za vrh policije znamo. Vidi se.

jelica

pre 10 godina

Još jedna u nizu ,u najmanju ruku,neprimerenih poteza pripadnika naše policije.Da je ovaj slučaj izuzetak,pa da kažemo i da se nadamo da je bilo slučajno.Ali nije.Bahatosti igde kraja.Sada su počeli i da pucaju iz obesti.Jure preko 200 km. a sat,ne poštuju nikoga i ništa.Ali kada znamo ko su direktor i ministar policuje,sve bude mnogo jasnije.Zaista ne mogu da se setim ijednog resora koji drži SPS a da nije bilo velikog skandala u kome su i sami bili učesnici.Da imaju imalo časti i morala dali bi sami neopozive ostavke ali.......od koga to očekivati.

Goran

pre 10 godina

Gde je cika Veljovic da nam da objasnjenje. Osim sto jede ..... da ce sankcionisati nista drugo neume da kaze.Posaljite ga u penziju momentalno.

Joco

pre 10 godina

Jednako smo krivi svi mi gradjani sto gledamo i ne cinimo nista. I "postene" kolege koje znaju koje kolege su kriminalci, ali cute i ne mesaju se u svoj posao po sistemu nezameranja i "gledanja svog posla". Ne znam da li bi gledali svoj posao kada bi meta ovakvog ludaka bio neko njima blizak, a manijaci se razmnozavaju uspesno na ovom tlu, prosecne zenke ih vole, pa ce ih biti sve vise i ulazice vam u stanove, samo vi gledajte svoja posla, pa cete videti. A najvise su krivi oni koji glasaju (za bilo koga) i time sve ovo aminuju, jer svi su isti i niko ne resava ove stvari. Srbija je ludnica otvorenog tipa, raj za ludake, manijake, siledzije, ubice, psihopate, kriminalce, bitange, lopuze, prevarante, fukare, primitivce, varvare, olose, nepismene i polupismene, ljigavce, kukavice, bahate dripce, neznalice... Otis'o je svak ko valja, neki vani, a neki ka nebu...

Ivica

pre 10 godina

Preblage kazne pominjete u komentarima... On je pucao da UBIJE!!! A jos dodatno kao pripadnik organa reda...

Definitivno treba vise strucnih psihologa u takvim sluzbama...jer u principu, to i jesu ljudi obucavani da ubijaju, samo treba da im se utuvi u glavu koga i kada... jako je tesko odrzati sve to kako treba... treba uzimati inteligentne i stabilne ljude za te sluzbe...

Zar nije...

pre 10 godina

Zar nije logično da to stvorenje ne bi pucalo na ženu da mu je njegov instikt poslao informaciju da to ne sme... Pitam se koliko je zločina policajaca, žandarma i kako se već zovu ostalo ne samo nekažnjeno nego i potpuno ignorisano u medijima...

Dr.Bosiljčić

pre 10 godina

Ne mogu ni da zamislim adekvatnu kaznu u Srbiji za ovakvog idiota sa oružjem. U USA bi to bilo, otpuštanje iz službe, zatvor i poništavanje svih penzijskih davanja do trenutka zločina. Za Srbiju mi jedna stvar nije jasna. Pokušavamo da prihvatimo način vodjenja politike kao u razvijenim demokratijama. A tamo je instrument OSTAVKE normalna stvar u slučaju neželjenih dogadjanja u nekom ministarstvu. I tako je u celom svetu. Šta je potrebno da Ministar policije podnese ostavku u ovoj kriminalizovanoj Srbiji. Prateći medije lako je utvrditi da tokom jedne kalendarske godine policija učestvuje u ogromnom broju nezakonskih dešavanja koja su javno obelodanjena. O policijskim "podzemnim" aktivnostima takodje postoje saznanja, (Dikić žandarmerija npr.) ali nikog nije briga. A tu je ključ za stvaranje nesigurne države gde narod ne poštuje vlast jer ona to ne zaslužuje.

jack

pre 10 godina

iz cele ove priče, sam došao do zaključka da su ovde stvar isterali novinari zbog bombastičnosti vesti. naime, sumnjam da je bilo teško naći počinioca, s obzirom da bahatih vlasnika sivog stila sa pištoljem (još uvek na našu sreću) nema baš mnogo. i da su dotičnu bitangu verovatno odma prepoznali ali je murija malo pokušala da zataška stvar. medjutim novinari vole senzacije, pa su zapeli svi da objavljuju i bilo je samo pitanje vremena kad će da ga prijave. ceo slučaj je u stvari je i rešen jer je ovo izašlo na videlo. aluzije su odma padale na narod koji je "stoka i kauboji" al ispostavilo se da nije. e sad, ako je dikić leteo, što ne bi i ovaj sadašnji? ovo je priča o korupciji, jer se tu vidi ko se kako bahato ponaša a ko zloupotrebljava službeni položaj! ACAB!

Kobajashi

pre 10 godina

Ma da li je moguće da on misli da je pijanstvo olakšavajuća okolnost!? Zar još uvek ima takvih, pa još i policajac? Strašno! Moj jedan poznanik je jednom udario ženu i otrčao je do prve prodavnice, kupio viski i popio sve za minut tako da je bio mrtav pijan kafa je policija izašla na svidjas. Naravno, mislio je okarakterisano kao otežavajuća okolnost pa je platio dosta više.

Miloš Knežević

pre 10 godina

nase mentalno dno,nase siromastvo,i nasu slepu ulicu mozete osetiti i viditi samo ako predjete granicu ove zemlje,makar i u susjedstvu,otići do Banja Luke ili Budimpeste je sasvim dovoljno da shvatiti u kakvom losem drustvu zivimo,a odlazak dublje u civilizaciju na zapad znaci shvatanje da smo taoci kriminalaca i ološa,ljudskog šljama najprimitivnije vrste

Lana

pre 10 godina

Žandarm? Šta, oni u Žandarmeriji nemaju psihologa i procenu ličnosti za kandidate? Jad i beda, kad tako iz čista mira mogu da pucaju na ženu jer im smeta što sporo vozi, zamislite šta tek rade u tim njihovim akcijama, kad su do zuba naoružani i nabijeni adrenalinom. Svi traže neki status službenih lica i ja nemam ništa protiv da ugrožene profesije takav status i dobiju, ali da se kao mera kontrole ustanovi i službena odgovornost.

Javni Tužilac

pre 10 godina

San svakog kriminalca je da radi šta hoće a da to bude po zakonu. Još bolje je da on lično bude zakon. Eto ispostavlja se da policija nema pouzdan mehanizam koji bi sprečio da takvi ljudi stupe u službu.
Pijan puca po ljudima jer mu se nisu sklonili s puta. Život raste na drvetu i služi tome da on i njemu slični mogu da ga uberu kad god i zašta god im se prohte. Za to moraju da budu i dobro plaćeni kako bi mogli da uživaju u svom životu a ostalima ostaje da im se dive ili pak plaše. Inače su super poželjni za razmnožavanje, ortakluk i komšijsko druženje.
Dok ih ne uhapse.

olga

pre 10 godina

Izgleda kako stvari stoje da građani Srbije moraju da se čuvaju policije jer su oni opasni po bezbednost.Nigde u svetu nema toliko kriminala gde su upleteni policajci kao u Srbiji.Katastrofa.Bežite od policije nisu to pojedinci izgleda da je većina takva.

sarmica

pre 10 godina

Evo na primer u mom gradu znam par huligana koji su sada policajci.. I onda se iznenadjujemo sto se ovo desava, ocigledno da svi mogu da postanu policajci... Tuga.

Piju pi

pre 10 godina

Auuuuuuuu, kad pijan radi ovakve stvari, kako li se trezan ponasa. Jbt, kakvi kompleksaši rade u policiji. Mislio sam da normalni rade u policiji, sad tek vidim da ja normalan, a ni većina stanovnika Srbije se zaista ne uklapoam u njihov profil ljudi za službu. Ovome 10 godina robije, baz suđenja po skraćenom postuoku. U slučaju suđenja na to još 5 odozgore kao nagradu za bezobrazluk procesa. U jbt, zaboravih naše anđelčiće advokate, sad će da se omaste da se malko i oni umesaju, pa psihijatri, tra la la. Šta će dete zanelo se, šta zna policajac šta je pištolj i upotreba istog.

S

pre 10 godina

Ima li policajaca u policiji? Ima li policajca sa dovoljno hrabrosti da stane ispred svoje uniforme, svog poziva, ispred institucija ove države i konačno se obračuna sa tim ološem koji se napatio u Žandarmeriji? Ili da to rasformiramo. Ovi iz Niša su potpuno razulareni. Čuj, bio pijan i pucao u ženu... Aha, važi... Uradite mu analizu krvi, detaljnu i temeljnu, nije isključeno da će se mnogo šta naći tamo. Ovaj kriminalac je pokušao da ubije POTPUNO NEDUŽNU ŽENU. Šta još treba da se dogodi... Mora se oduzeti oružje policajcima kada nisu na dužnosti, makar onima koji imaju i najmanji prekršaj. Pa ljudi, dokle?

Monarhista

pre 10 godina

Kako vi nemate dushu,pa jel vidite da (da li)covek bio pijan!?
Pucao u zenu a zamislite da se zaleteo u kolonu pesaka ili cak djaka na pesackom....vazno je da ce ministar policije reci sta ga briga sta mi mislimo o njemu!!!

dispanzer

pre 10 godina

Koje testove i provere prolaze ljudi koji treba da su uzor i koji treba da brane društvo i gradjane?
Dajete im oruzje i velika ovlašćenja.Ah da, bio je pijan i nije znao šta radi....biće zanimljivo da vidimo ko će biti smenjen zbog ovoga?..mozda jedino medicinska sestra u dispanzeru koji je pregledao dotičnog ubicu u pokušaju..

Dragan

pre 10 godina

Samo maksimalna kazna! Ako se za napade na policajce traže maksimalne kazne (što je potpuno ispravno) onda se i za ovakva dela policajaca prema građanima mora tražiti maksimalna kazna.

Selo kod Ćuprije

pre 10 godina

Mi u selu imamo čoveka starosti 27 godina koji redovno ptavi ispade.Bez ikakvih povoda šamara i maltretira i starije i mladje bez ikakvih povoda.Bogami i nanosi dobre telesne povrede.Sve to bez ikakvih povoda.Verovatno neki psihički poremećaj.Medjutim tek kada se upecao i išamarao sina od policajca,policija je bila odlučnija i troja patrolna kola se ukjlučila čak i priveli ga i zatvorili.
Ne možemo svi biti policajci da bi zaštitili naše porodice.

Rakonac

pre 10 godina

Sad ce vrh policije u Nišu, da izda saopštenje,( kao u slučaju u Novom Sadu,kad je jedan policajac ubio drugog ), da nije bio na radnom mestu i u uniformi, i da nemaju veze sa njim. Naravno, g-din Dačić se OPET neće ni oglasiti, kao ni direktor policije Veljović! Tako nam i treba, svaki narod zaslužuje onakvu vlast, kakvu i ima.

ostavka ministra

pre 10 godina

Valjalo bi da svima nama ministar policije objasni čemu i kome služi ovakva žandarmerija?
Ubiju mladiće zbog para i zapale auto, kopaju zlato, pucaju na ljude jer voze sporo... mislim nije ovo izolovan incident nego manifestacija truleži u policiji. Policija je kadrovski toliko propala da je tamo korupcija, bahatost i kriminal sake vrste pravilo a policajac koji radi svoj posao izuzetak. Sa takvima se ne ide u Evropu.
Obzirom da je svemu ovome uzrok organizacione prirode Dačić bi morao da podnese ostavklu jer je ovo kap koja je prelila čašu.

Kanidja

pre 10 godina

Pre par dana sedim u busu i pored staje auto. Covek stavlja metkove u pistolj. Taj vozac ,a sa njim jos dve ozbiljnije zene u kolima. Sta reci. Divlji zapad.

kiza

pre 10 godina

Zandarmerija je leglo sljama, bas kao sto je to nekad bio JSO.
Zasto ovakve vesti ne citamo za druge policijske jedinice, SAJ itd?

Raspustiti Zandarmeriju kao sto je to uradjeno sa JSO ili je pridruziti vojnim jedinicama.

Petar

pre 10 godina

Hvala ti Ivice Dacicu sto zivimo u zemlji bahate i korumpirane policije, privilegovanih vodja navijaca, "tradicionalnih kafanskih svadja"...

Ovakvih slucajeva ima mnogo ali se zataskavaju. Zamislite da je umesto nesrecne zene bio neki rmpalija koji bi se odbranio od psihopate- naravno, bio bi napad na sluzbeno lice, prekoracenje nuzne odbrane...

Franky

pre 10 godina

Da li za njih postoji psiho test, redovni lekarski i psihijatrijski pregledi? Koji su kriterijumi za prijem u službu? Za obično produženje vozačkih, pilotskih dozvola mora se proći pregled, da ne govorim o specijalizovanim zanimanjima. Kome se poverava oružje plaćeno novcem poreskih obveznika? Učestali incidenti od strane onih koji su plaćeni da brinu o bezbednosti zahtevaju odgovore i adekvatnu reakciju.

legionar

pre 10 godina

Eee pa to je kad sinovi sekretarica i kumici generala postaju specijalci,a zapravo su samo mentalci.Toliko dobrih momaka bude odbaceno,da bi ovi prosli,e ovo je cena toga.

kamikaza

pre 10 godina

Ma zena sada da tuzi MUP i da ih odere od para, nek plate, kad mnoge policajce koji nesto vrede oterase, a ostase samo podobni koji pucaju na sve strane kao da su na divljem zapadu.

Artiljero

pre 10 godina

Ne mogu se cudu nacuditi, ovo vise nije izuzetak. Sta je sledece? Pustiti ga u Trnovo kad je vec baja. Neka znaju svi sta radite vi...

Neko Nebitan

pre 10 godina

Bruka i sramota, ali to je najbolje objašnjeno u knjizi "Nacionalni prark Srbija" - vrsta kirminalziovani pendrektualac ili ti na latinskom krimos pendrektualis. Na pitanje zašto je postao mrki ulični pandur odgovara da nije bio dovoljno sposoban da postane domaći kriminalac.

Nego šta ćemo sa tim da je nosio oružje sa sobom i ako nije bio na dužnosti, da je upotrebio isto? A sa tim što je pobegao sa lica mesta?

I za kraj, KUDA IDEMO kada je neko ko treba da sprovodi zakon prekrio 5 zakona u jednoj sekundi.....

Pa idemo NAPRED, jer smo napredni.... ali i dalje imamo ministra policije koji je kadar iz vremena koje bismo skoro svi rado zaboravili.....

jaa

pre 10 godina

Sad su kao svi iznenadjeni. Već nekoliko godina svi živi upozoravaju o reketiranju i zelenašenju kao i o tome da žandarmerija glumi telohranitelje kriminalcima pa o njihovim bahanalijama po kafanama i sad svi kao iznenađeni kad upucali nekog bez razloga. Pa i inspektori koji istražuju narko klanove su pekli prasiće sa tim kriminalcima koje kao istražuju i još rade u MUP i nisu ni smenjeni sa šefovskih mesta a o krivičnoj odgovornosti sanjamo. Koja je sad reakcija ministra, ako ima vreme za taj poso.

Munja

pre 10 godina

Ovaj vise nikad ne sme da radi u bilo kom drzavnom organu niti da ima dozvolu za posedovanje, a kamoli za nosenje oruzja. Sramota kakve retarde primaju u drzavnu sluzbu.

Stivi G

pre 10 godina

Posle raznih prica o dilovanju droge, nasilnickog ponasanja, reketiranja i ubostva od strane pripadnika zandarmerije, ja stvarno ne znam sta je sledece?Da mi zakuca zandar na vrata sa bacacem plamena.

milan

pre 10 godina

pošto su oni sližbena lica i imaju enormne povlastice i privilegije, samo beneficirani radni staž, bolovanje 100% i dalje ne bih trebalo bi da postoji i kažnjavanje srazmerno tome jer i ta žena koja nije htela njemu da se skloni odvaja verovatno od svoje male plate za njegovu platu tako da ako je kazna za ovo delo 10-15 godina za njih je 30-45 pa izvolte

bojan-kv

pre 10 godina

Danas svako moze da postane zandarm.Kad ne moze da upise ni jednu skolu on ode u zandarme.Iako je bio mladji delikvent nadje vezu i zavrsi posao.Zato smo i dogurali dovde.Zadnjih godinu dana makar jednom nedeljno neki zandarm nesto slicno uradi.Tuga,cemer i jad....

schmilo

pre 10 godina

Pa to što je bio pijan će biti glavni argument odbrane jer to je najčešći izgovor za svakakve gluposti koje ljudi prave. Zadavio sam devojku, jbg, bio sam pijan,...upucao sam čoveka, sorry, bio sam pijan... i tako dalje.

nn

pre 10 godina

U zapadnim zemljama EU, kao i u USA, ovaj bi po kratkom postupku bio osudjen na robiju. To je jednostavno razlika u sistemu vrednosti, koji je kod nas definitivno poremecen i nazalost, bez teznje da se promeni.

Verovatno ce tuzilac da napravi kljakavu optuznicu, po kojoj ce dobiti 10 godina, a onda ce apelacioni sud tu kljakavu optuznicu da odbaci jerbo je kljakava i ovaj ce dobiti uslovno 2 godine.

Sad but true...

namcor

pre 10 godina

Ako se u zandarmeriju "biraju" samo najbolji policajci, kakvi su tek onda ostali? Dogadjaj van svesti, van pameti. I kakav je to izgovor "bio pijan, pa nije znao sta radi"? A seo je u auto, vozio, repetirao, nisanio...i sve to u nesvesnom stanju? To ne da nije opravdanje. To je debela otezavajuca okolnost i razlog za dopunskih 5-7 godina robije. I zasto je informacija toliko kasnila? Opet pokusaj zataskavanja? Ukoliko policija zeli da je narod postuje, na ovakvim primerima mora da pokaze da je objektivna i da se i prema svom pripadniku ponasa kao i prema svakom drugom kriminalcu. Na redu je da sudstvo pokaze da je zaista nezavisno (mada, licno, ne verujem u to. Zivi bili, pa videli).

Zlopamtilo

pre 10 godina

Kada neki drvoseča umlati do smrti svog kolegu drvoseču i onda ga spali a sve na nagovor ljubavnice ubijenog ,...onda se opušteno objave slike i imena i izvršioca i saučesnika i žrtve ali kad je u pitanju podivljali žandarm onda je procedura posebna ,jbg kad ga pustiš na net kako posle opet da bude uvaženi policajac

Dejan

pre 10 godina

Pripadnik zandamerije mora prilikom prijema u jedinicu da prodje psihofizicku proveru. A ovaj ne postuje saobracajne propise, vozi u alkoholisanom stanju i puca na goloruku zenu za volanom. Ako su ovkvi najbolji medju najboljima u policiji, kakvi su tek ostali? SRAMOTA!!!

nislija

pre 10 godina

nego sta je bilo sa onim zandarmercima iz nisa sto su bili umesani u organizovani kriminal?i ovaj je od njih ili?u rudnik sve njihpa da rade za jedan obrok tri dana

Jagodina

pre 10 godina

Zamislite tamo negde po svetu kada se čitaju zanimljive vesti,kao i kod nas,pa se kaže:"Policajac u Srbiji pucao na gospodju zato što je vozila sporo".Pa onda kako su pripadnici policije isprebijali nekog,pa kako su uterivali dug,pa kako se policajac igrao pištoljem na dopunskom poslu obezbedjenja i upucao kolegu,pa kako se voze besplatno a naplaćuju od države prevoz i tako dalje itd...
To su hrabri momci.Pucaju na žene a kada odu na stadion onda ih nema nigde.Džabe samo primaju dnevnice kao pojačano obezbedjenje.
Dačić nije kriv jer ne može da stigne da bude i ministar policije i premijer.
Samo se pitam šta je sledeće?

Stevan

pre 10 godina

Ma kakve prekomande, kaznjavanja, suspendije... Ovo je pokusaj ubistva. U zatvor s budalom pa neka tamo sam sa sobom raskrsti da li je bio pijan ili sta ga je nagnalo da izvadi pistolj i da puca. Kakve su ovo gluposti, za ovog nema opravdanja nikakvog. Ministre, najmanje sto ocekujem od svih vas u policiji e da ne izgovrite rec opravdanja za ovo sto je vas pripadnik ucinio. Dakle, nikakav pritisa na sud a ovo je, ponavljam, pokusaj ubistva.

čuvar reda i zakona?

pre 10 godina

Osećam se kao da mi je neko protresao glavu na X obrtaja, pa se pred mojim očima stvorila ovakva rečenica: žandarm pucao na ženu vozača koja ga nije propustila u saobraćaju, jer je bio pijan i nije znao šta radi.

U prethodnoj rečenici jedino što nije patološki bolesno je "žena".

strah

pre 10 godina

Postavite se na mesto te žene: vozite normalno, neko pokušava da vas obiđe, izgura, šta li (čisto sumnjam da je žena sekla put i usporavala drugog vozača), u trenutku dok je pored vas, bolesnik vadi pištolj, puca u vas, ranjava vas u rame. Preživite pukom srećom, ako se sreća uopšte pominje u danu kada neko iz čista mira puca na vas. Odvoze vas u bolnicu, ranjeni ste, ali više boli poraz da je neki bolesnik pucao u vas bez povoda, da je želeo da vas ubije... Strah je ono što se meša sa bespomoćnošću. Dolazi inspektor da vas ispita kad doktori to dozvole i vi na kraju saznajete de je u pitanju žandarm, ali da je bio bio pijan i nije znao šta radi. Njegove kolege vas dalje ispituju da naprave slučaj protiv svog čoveka... Očaj, očaj, bespomoćno ležite i čekate da vas puste kući jer smatrate da ste u svoja četiri zida jedino bezbedni.

R,Zivkovic,Rotterdam

pre 10 godina

Mala napomena:Policajac je uvek na duznosti bez obzira,dali tog momennta na duznozti ili slobodan i ima pravo po zakonu unutrasnjig poslova da i u slobodno vreme nosi oruzje.Kao sluzbeno lice duzan je da intervenise u slucaju potrebe i ako nije na duznosti.Kao drugo nesme pod dejstvom alhohola da vozi auto, kao i svaki Gradanin.Ovde u Holandiji ni cistac ulica, a kamoli sluzbeno lice ne okusa alhohol dok je na radnom mestu, zanatlije kadava se nesto pokvari u Kuci dodu da poprave ni slucajno da okuse alhohol,sledi rec na radnom sam mestu.Kao Policajac primer daje Gradanima i ne okusa alhohol ne ulazi u birtije bez poziva,dok je na sluzbi.Ucimo se od civilizovanog Sveta ako nemamo urodenu naviku?

merila se pomerila

pre 10 godina

kad neko upuca policajca, onda je to napad na državu; kad policajac upuca nekog/ženu, onda je to nestašluk obesnog organa.

Rakonac

pre 10 godina

Sad ce vrh policije u Nišu, da izda saopštenje,( kao u slučaju u Novom Sadu,kad je jedan policajac ubio drugog ), da nije bio na radnom mestu i u uniformi, i da nemaju veze sa njim. Naravno, g-din Dačić se OPET neće ni oglasiti, kao ni direktor policije Veljović! Tako nam i treba, svaki narod zaslužuje onakvu vlast, kakvu i ima.

bure baruta

pre 10 godina

Strah i prezir ,to su moja trenutna osecanja.
Parkiracu auto i u drugu smenu idem peske,sporednim ulicama.
Mada postoji mogucnost da i tu naletim na neki sljam...razmisljam,mozda je "jeftinije " da ostanem bez novcanika nego bez glave.
Ne bojim se vise za sebe,drugo poluvreme igram odavno,produzeci su blizu...bojim se za decu,svoju i svu ostalu.
Srbijo,ivica je blizu,marica jos blize.

ice9

pre 10 godina

"a tokom saslušanja se pravdao da je bio pijan, te da nije znao šta radi"

Zbog ovoga jos 5 godina na kaznu za pokusaj ubistva, ne postoji sansa da je neko toliko pijan da ne zna sta radi a da je sposoban da vozi kola!

Marko

pre 10 godina

Isao sam poslom u Mup. Usao u kancelariju, 9 ujutru, sede cetvorica i piju rakiju. Nisu se ni potrudili ni flasu da sklone. Znaci da je to sasvim normalno. Od tada znam da je svaki policajac pijan i naoruzan, te se istih klonim u sirokom luku.
Molim i vas da radite isto, da ne izgubite glavu od pijanih kauboja uludo.

zika

pre 10 godina

gde ode novinarstvo :-(
ne da treba da bude udarna vest nego specijalne emisije, trazenje ostavki.... a ovo kao bilo koja vest iz hronike. ja ne mogu da verujem

stiw79bgd

pre 10 godina

Dali ste im dobru platu,nalozili ste ih kako su oni specijalci..i napravili ste od njih bahate ljude,a svaki od njih samo je fizicki jak,a mentalno su jos uvek deca,nemozete praviti specijalce u teretani i sa obukom od dve nedelje.Ovaj pucao zenu,onaj zapalio u kolima one momke,razmisliteo o toj jedinici,sem toga samo 1 posto se u ovoj drzavi sazna,sta rade tajno to samo bog zna.

Antun

pre 10 godina

Svaka cast ovim ljudima sto rade svoj posao i uhvatili su pocinioca, na zalost tu se sve pozitivno zavrsava, slede potezi nacelnika i propalog sudstva koje ga na najsmesniji nacin oslobadja sa nekim minimalnim posledicama. Naravoucenije koje salje drzava, korupcija se isplati a posten rad ne nagradjuje, svakodnevni primeri u Bananrbiji.

Bojan

pre 10 godina

Katastrofa kako se masa policajaca ponasa (cast retkim izuzecima). Pre neki dan, zastao sam na trotoaru, dvojica saobracajaca mi prilaze i kazu da vozim dalje. to je u redu. Medjutim, ja pitam zasto onog drugog s kim caskaju ne teraju. Na to mi jedan odgovara: "Jel pusis ti?". Pokunjen i ponizen sklonih se od budale. E, Vucicu, Nikolicu, Dacicu, takva vam je policija. Sto se ovog revolverasa tice za mene je to pokusaj ubistva.

Gagi

pre 10 godina

Dajte sliku dotičnog da vidimo ko to radi u Žandarmeriji! Pokušaj ubistva, nasilnička vožnja u stanju teškog pijanstva (ili dejstva nekih drugih supstanci), izazivanje opšte opasnosti, itd...
Sreća da te večeri nije bilo 5-6 žrtava u Nišu, žandarm se zabavljao.
Molim ministarstvo policije da u javnosti pokaže sliku ovog "zaštitnika" javnog reda i mira koji prima platu od poreskih obveznika koji nemaju platu! A možda su i njemu smanjili primanja za 3-4000 din (novim merama štednje) pa rešio otpadnik da se uhvati za ono za šta može (službeni pištolj)i frustraciju izbaci kroz cev i miris baruta a ako uz to neko strada ili ostane bogalj utoliko bolje jer nije se šaliti sa žandarmom, bre! Nema veze što ga žena nije znala, i ne treba ga zna, treba da ga pamti... e tako razmišljaju pojedini naši policajci...

kmania

pre 10 godina

Najbitnije da sam danas prekoracio brzinu citavih 7 km napisana kazna na pravom putu i cekao 30 min dok je napisao 5 recenica.Naravno proleteo je dzip sa pteko 100 njega nisu ni pogledali.Tako se to radi milicijo ...

Brka

pre 10 godina

Ovaj čovek očigledno ima psihičkih problema, jer zdrava osoba neće pucati u drugu, a posebno ne za ovako trivijalnu stvar. Izgleda da je ovo tip žandarma koji poteže samo ako ga neko pogleda popreko.

Nadam se da će biti osuđen po sili zakona da dugu, dugu robiju, ali pored njega treba:
- pozvati na odgovornost njegovog nadređenog (morao je da zna ko mu je u jedinici i čemu je sklon)
- psihologa / psihijatra koji je vršio evaluaciju zločinca (devjantno ponašanje ne nastaje odjednom; morao je psihijatar to da primeti i alarmira nadređene)
- direktor i ministar policije da podnesu ostavke kao moralni čin jer se u njihovoj odgovornosti dešava da pripadnici "elitnih" jedinica, umesto da štite, terorišu građane.
- istražiti da li je neko vršio pritisak da se ovakav žandarm nađe u policiji (sigurno je bilo devijantnog ponašanaja i ranije) i njima takođe suditi po sili zakona.
- takođe istražiti da li su već postojali pređašnji "ispadi" ove persone i ako jesu, da li ih je neko zataškavao.

Gugy

pre 10 godina

Lekari su povredu ove žene okarakterisali kao "lake telesne povrede". Mašinerija je pokrenuta, prvi korak učinjen. Apelacioni sud kad dođe na red možda unapredi bilmeza!

Mita

pre 10 godina

@Brka
Tako bi bilo u normalnoj i pravnoj Evropskoj zemlji,a ovde..?Ovde će dobiti unapređenje,a žrtva će biti proglašena za manijaka...

Jovan

pre 10 godina

Mozda ga jos drzi slava posle onog spota grupe Amadeus gde se velica nasa zandarmerija... S tacke gledista lekara zena je zadobila lakse telesne povrede, a sa njenog gledista ona je srecna sto je tako prosla. Dakle, baraba je mogla da ubije zenu... mozda ni to ne bi bilo dosta sudijama da bi ga osudili.

Nenad, nezavisna oblast Niš

pre 10 godina

I jel zbog ovoga postoji država Srbija? Da bi njeni upošljenici, oružjem kupljenim od naših para, ubijali žene po ulicama? Da bi se u policiji zapošljavali najgori kriminalci? Takva država nam ne treba. Možemo i bez nje.