Svi idu u naprednjake

U poslednjih nekoliko meseci broj članova SNS povećan je za oko 20 odsto, tako da ona sada ima oko 320.000 članova, kaže predsednik IO SNS Radomir Nikolić.

Izvor: B92

Sreda, 10.07.2013.

11:07

Default images

On je dodao da će se "nastaviti sa promenama koje će unaprediti rad partije".

Nikolić je za agenciju Beta kazao da se Izvršni odbor SNS odlučio za kadrovske promene u još pet lokalnih odbora, posle raspuštanja 15 lokalnih odbora u centralnoj Srbiji u junu. Sada su promene izvršene i u Subotici, Rekovcu, Kniću, Kikindi i Mionici.

"Ključne promene su u Kniću i Rekovcu. Stranka i u tim opštinama mora da funkcioniše isto kao i na nivou cele države. Mi prosto nismo bili zadovoljni radom članova lokalnih odbora i ostvarenim izbornim rezultatom", istakao je funkcioner SNS.

Prema njegovim rečima, promene u Subotici izvršene su zbog "masovnog" uključivanja u SNS članova drugih stranaka, kojima su odlučili da pruže šansu.

"Mi smo osnovali novo Predsedništvo, koje treba da im pomogne da se integrišu u stranku", rekao je Nikolić i dodao da su i u Mionici i u Kikindi izvršene "formalne" promene.

Nikolić je rekao da će Izvršni odbor nastaviti da analizira rad stranke na lokalnom nivou i da treba očekivati nove promene u odborima.

U junu je SNS raspustio lokalne odbore u Šapcu, Valjevu, Čačku, Lučanima, Smederevu, Sjenici, Žabarima, Blacu, Jagodini, Ćupriji, Svilajncu, Pirotu, Užicu i Dimitrovgradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

114 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: