Odloženo suđenje grupi Darka Šarića

Suđenje odbeglom narko-šefu Darku Šariću i grupi od osam osoba optuženih za pranje novca u Specijalnom sudu u Beogradu, odloženo je za 7. oktobar.

Izvor: B92

Četvrtak, 04.07.2013.

19:23

Default images

Razlog odlaganja zbog bolesti jednog od okrivljenih.

Okrivljeni se terete za "pranje" više od 20 miliona evra stečenih prodajom kokaina, kroz kupovinu poljoprivrednih dobara i hotela u Vojvodini. Ime jednog od optuženih - advokata Radovana Štrpca, pojavilo se ovih dana u medijima u vesti o prodaji imovine Darkovog brata Duška Šarića u Pljevljima.

Naime, Uprava za imovinu u Podgorici, objavila je da je odbila jedinu dostavljenu ponudu za zakup dela Šarićeve Mat kompani, jer je dokumentacija bila nepotpuna, a podneo ju je Štrbac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

18 h

Podeli: