DS Lučani traže skupštinu stranke

Opštinski odbor DS u Lučanima traži sazivanje hitne sednice okružnog odbora radi raspisivanja izborne skupštine DS zbog "katastrofalne situacije" u stranci.

Izvor: B92

Subota, 29.06.2013.

22:24

Default images

Opštinski odbor Lučani podržao je odluku Podunavskog okružnog odbora koji je takvu inicijativu već uputio Glavnom odboru DS.

Opštinski odbor Lučani zaključio je večeras da zbog "katastrofalnog stanja u stranci, okružni odbor mora hitno da zaseda i donese odgovarajuće odluke, pre svega o novim izborima u stranci."

Okružni odbor Podunavskog okruga Demokratske stranke zatražio je u četvrtak hitnu sednicu Glavnog odobra te stranke i održavanje vanredne izborne skupštine zbog, kako je navedeno, loše situacije u DS-u.

U pismu članovima Glavnog odbora, u koje je Tanjug imao uvid, traži se hitno sazivanje sednice GO i vanredne skupštine zbog stanja u stranci, i navodi da "Dragan Đilas i svi odgovoni za katastrofalne rezultate koje beleži DS moraju biti smenjeni kako DS ne bi doživela fijasko na republičkim izborima".

Okružni odbor Podunavskog okruga DS je od članova GO zatražio i analizu rezultata rada Demokratske stranke u poslednjih sedam meseci.

Podunavski okrug DS obuhvata Smederevo, Smederevsku Palanku i Veliku Planu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: