MUP: Manekenka nije silovana

Manekenka Mina Milenković (21) nije silovana, saopšteno je iz MUP Srbije.

Izvor: B92, Blic

Ponedeljak, 24.06.2013.

13:38

Default images

Tvrdnje Mine Milenkvić da je silovana, nisu tačne, a to je utvrđeno i lekarskim pregledom na GAK-u, piše Blic.

Izvor iz MUP Srbije kaže za Blic da je lekarskim pregledom utvrđeno da Mina ima povrede po licu, kao i da se sada isputuje na koji način je ona povređena.

Mina je nestala u subotu ujutru, nakon što se na splavu "River" posvađala sa bivšim dečkom Aleksandrom Ć.

"Mina je napravila scenu na splavu, napila se, a zatim je obezbeđenje izbacilo napolje. Tada je ušla u automobil, koji joj je ranije dao dečko. Autom je udarila nekoliko okolo parkiranih automobila, a zatim izašla naplje. Od tada do nedelje popodne niko je nije video", kažu u policiji.

Minu je u nedelju primetila žena u Resniku, od koje je ona zatražila da pozove Aleksandra Ć. Žena je zatim pozvala i policiju.

"Mina tvrdi da su je otela dvojica mladića, stavili je u automobil i odvezli u Zemun, u stan u kome su je tukli i silovali", kažu u policiji.

Mina međutim nije mogla da opiše kako ti mladići izgledaju, ni gde se nalazi stan u kome je odvedena, zbog čega policija sumnja u njenu verziju priče.

Ona će danas ponovo biti saslušana u policiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

110 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: