Kraljevo: Devojčica se oseća dobro

Šestogodišnja devojčica, koja je sinoć dovedena u pratnji majke u zdravstveni centar u Kraljevu, zbog sumnje na seksualno zlostavljanje, nije životno ugrožena.

Izvor: B92

Utorak, 11.06.2013.

11:46

Default images

"Na Dečje odeljenje, sinoć oko 22 časa Sluzba hitne medicinske pomoći dovela je šestogodišnju devojčicu, u pratnji majke i policije zbog sumnje na seksualno zlostavljanje", rekao je načelnik pedijatrije Zdravstvenog centra "Studenica" u Kraljevu dr Srđan Vukašinović Tanjugu.

Prema njegovim rečima, devojčica je primljena na bolničko lečenje, odnosno na opservaciju gde se i sada nalazi.

"Dete je dobrog opšteg stanja, sa majkom se nalazi na našem odeljenju i nije životno ugrožena", rekao je Vukašinović.

Policijski službenici, specijalizovani za rad sa maloletnicima, saslušali su danas osumnjičenog 16-godišnjeg maloletnika iz Kraljeva, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo obljuba sa detetom na štetu šestogodišnje devojčice iz Kraljeva.

Uviđaj je izvršio istražni sudija Višeg suda u Kraljevu u prisustvu zamenika Višeg javnog tužioca i pripadnika kriminalističke policije Policijske uprave Kraljevo.

Istražni sudija za rad sa maloletnim licima, nakon saslušanja u prisustvu oca i branioca, osumnjičenom maloletniku odredila je pritvor u trajanju do 30 dana, navedeno je u saopštenju Policijske uprave Kraljevo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: