"DSS brine o svim Srbima"

Sanda Rašković Ivić (DSS) pozvala je građane zemunskog naselja Busije da glasaju za koaliciju "DSS-Dveri-Vojislav Koštunica", "koja brine o svom narodu".

Izvor: B92

Subota, 25.05.2013.

13:59

Default images

Predstavnici koalicije "DSS - Dveri - Vojislav Koštunica" su, u okviru predizborne kampanje za lokalne izbore u Zemunu, posetili naselje Busije koje je pretežno naseljeno Srbima prognanim iz Hrvatske.

Poslanik DSS Sanda Rašković Ivić je sinoć prisustvovala večernjem bogosluženje u crkvi Svetog Ćirila i Metodija u Busijama, a prethodno je, sa kandidatima za odbornike te koalicije razgovarala sa meštanima.

Rašković Ivić je pozvala meštane Busija da podrže listu "DSS -Dveri-Vojislav Koštunica" istakavši da je DSS "stranka koja je uvek podržavala svoj narod".

"Zato sam ja upravo u toj stranci, jer je to stranka koja ima otvoreno srce prema svim Srbima, ma odakle oni došli, i uvek je bila uz svoj narod i uvek je podržavala moje zemljake", rekla je ona, saopštila je DSS.

Lokalni izbori u Zemunu zakazani su za 2.juni, a do sada je prijavljeno više od 11 izbornih lista.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: