Vukčević razgovarao sa Bramercom

Glavni tužilac Haškog tribunala Serž Bramerc sastao se u Beogradu sa srpskim tužiocem za ratne zločine Vladimirom Vukčevićem.

Izvor: B92

Utorak, 07.05.2013.

10:21

Default images

Sastanak je održan iza zatvorenih vrata u kancelariji tužioca u Specijalnom sudu, zvaničnici nisu davali izjave za medije, a Vukčević je Bramercu poklonio uskršnje jaje ljubičaste boje.

Kako je ranije najavljeno iz Haga, Bramerc će boraviti do 9. maja u radnoj poseti Beogradu, u okviru pripreme redovnog polugodišnjeg izveštaja za Savet bezbednosti UN.

Tužilac bi sutra trebalo da se sastane s predstavnicima Vlade Srbije.

U okviru pripreme izveštaja za Savet bezbednosti UN, u kojima se, između ostalog, daje ocena saradnje država bivše Jugoslavije sa njegovom kancelarijom, glavni tužilac je sredinom prošlog meseca boravio u Sarajevu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: