"Više verujte nama nego Tanjugu"

Posle informacije da je Hašim Tači napustio sastanak u Briselu, kosovska ministarka Vljora Čitaku napisala: "Aman, verujte malo više nama, nego Tanjugu".

Izvor: B92

Četvrtak, 18.04.2013.

09:13

Default images

Tu poruku, koju je zajedno sa "smajlićima" napisala na društvenim mrežama, preneo je i prištinski portal Indeksonlajn.net na albanskom jeziku.

Ministarka Čitaku je ovo komentarisala posle informacije Tanjuga da je, prema nezvaničnim izvorima, kosovski premijer Hašim Tači napustio zajednički sastanak nezadovoljan ponudom Ketrin Ešton i da je usledila pauza.

Kosovska ministarka za evrointegracije je na to reagovala tvrdnjom da je Tači izašao radi konsultacija, što je Tanjug takođe emitovao.

Komentarom "Aman, verujte malo više nama, nego Tanjugu", ministarka Čitaku je nastojala da uveri svoje, ali i Tanjugove pratioce u Prištini na mrežama, da je njena informacija "prava".

U Briselu je juče održana deveta runda dijaloga Beograda i Prištine. Pregovori su završeni bez dogovora, a premijer Ivica Dačić je rekao da je Tači pokušao da nametne temu članstva Kosova u međunarodnim institucijama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: