Beograd: MUP čuva ambasadu Hrvatske

Jake policijske snage u centru Beograda čuvaju zgradu Ambasade Hrvatske u Srbiji, pred fudbalsku utakmicu reprezentacija Hrvatske i Srbije u Zagrebu.

Izvor: Beta, Tanjug

Petak, 22.03.2013.

15:30

Default images

U centru Beograda pojačano je prisustvo policajaca.

Hrvatska policija nije zabeležila nijedan pokušaj ulaska srpskih navijača u Hrvatsku uoči utakmice fudbalskih reprezentacija Srbije i Hrvatske u Zagrebu, rečeno je agenciji Beta u hrvatskom MUP-u.

"Pojačano je obezbeđenje diplomatsko-konzularnih objekata, uključujući i zgradu Ambasade Hrvatske", rekao je Tanjugu direktor policije Milorad Veljović.

Uoči fudbalske utakmice, koja je u medijima označena kao utakmica decenije, a u policiji kao meč visokog rizika, u centru Zagreba od jutra se skupljaju hrvatski navijači iz cele zemlje, ali i iz inostranstva. Većina nosi hrvatske dresove i zastave, čuje se pesma, ali atmosfera je dosta mirna.

Na glavnom Trgu bana Jelačića postavljen je video platno na kome će oni koji nisu uspeli da kupe karte moći uživo da prate utakmicu između Hrvatske i Srbije. Utakmica će se pratiti i u gotovo svim kafićima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: