Ulazite li na srednja?

Nova Bus-plus pravila danas će biti na prvom ozbiljnom testu, prvog radnog dana od njihovog uvođenja.

Izvor: B92

Ponedeljak, 16.07.2012.

00:42

Default images

Nova pravila Bus-plusa, firme za izdavanje i prodaju karata u GSP-u, počela su da važe u nedelju 15. jula, a propisuju da putnici u autobus, tramvaj ili trolejbus ulaze na prva i zadnja vrata, dok na srednja vrata izlaze iz vozila Gradskog saobraćajnog preduzeća. Istovremeno je pojačana kontrola čekiranja karta Bus-plus sistema.

Gradski čelnici kažu da su od ovih pravila izuzete majke sa decom i invalidi u kolicima koji mogu da u vozila GSP-a ulaze i na srednja vrata.

Na pojedinim autobusima jasno je napisano koja su vrata za ulaz a koja za izlaz putnika a do kraja leta bi tako trebalo da budu obeležena sva vozila GSP-a. Beograđani se baš i nisu mnogo obradovali novim pravilima Bus-plusa.

Sa novim pravilima pojačala se i kontrola putnika posebno na Zrenjaninskom putu, Karaburmi, Smederevskom putu, Avalskom putu, Ibarskoj magistrali, Obrenovačkom putu, Autoputu, Surčinskom putu, Batajničkom drumu, Brankovom mostu i Pet solitera na Banjici.

Na nekim linijama uvedena je i stalna kontrola i to u autobusima i trolejbusima na linijama 16, 17, 23, 29, 40, 41, 47, 73, 88, 95 i 511.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

201 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: