SNS: Stefanoviću, ti nama odgovaraj

Aleksandar Vučić poručio Borku Stefanović da treba da daje odgovore građanima, a ne da postavlja pitanja iz delokruga svoga rada SNS-u.

Izvor: B92

Sreda, 26.10.2011.

13:56

Default images

"Skandalozno je da službenik, činovnik, administrativni radnik Ministarstva inostranih poslova...postavlja bilo kakva pitanja iz delokruga svog rada nekoj opozicionoj političkoj stranci, kao što se Stefanović drznuo da nešto pita Srpsku naprednu stranku", rekao je zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić na konferenciji za novinare.

On je ukazao na to da je Stefanović "hvalio ljude na barikadama kao heroje, govorio o njima kao spasiocima Srbije i da su barikade najvažnija stvar na svetu" i poručio ranije da "ni Bog, ni predsednik ne mogu da sklone barikade".
Vučić je rekao da na Stefanovićevo pitanje da li je SNS za sklanjanje barikada ili nije odgovara: "SNS je za sklanjanje Borka Stefanovića i Borisa Tadića".

"Nismo mi oni koje plaćaju pa da mi njima odgovaramo, nego su oni ti koje mi plaćamo te oni nama moraju da odgovaraju", rekao je Vučić.
On je dodao bi SNS po pitanju Kosova i Metohije sve radila drugačije u odnosu na vlast, "poštujući ustav Srbije i realnost na terenu, razumevajući globalnu sliku i ne sukobljavajući se sa svetom".

Međutim, dodao je Vučić, "dok mi plaćamo Borislava Stefanovića, on će nama da odgovara na ta pitanja, a ne mi njemu". Mi pitamo Stefanovića da li je za uklanjanje barikada ili postavljanje "pošto ih je on postavljao", rekao je Vučić.

Stefanović je juče pozvao Srpsku naprednu stranku i njenog predsednika Tomislava Nikolića da saopšte svoju politiku o Kosovu i, posebno, da kažu građanima da li podržavaju barikade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: