U Tutinu zaplenjeno 100 kg heroina

U laboratoriji, koja je otkrivena nedaleko od Tutina, pronađeno je više od sto kilograma gotove smese heroina, paracetamola i kofeina.

Izvor: B92

Subota, 08.10.2011.

15:31

Default images

To je do sada najbotagiji “ulov” na jednom takvom mestu, rečeno je Tanjugu u novopazarskoj policiji.

Mesto na kome je pronađena laboratorija za miksovanje droge trebalo bi, kako je najavljeno, da po podne obiđe ministar Ivica Dačić. Uviđaj policije je završen, a pored smese pronađeno je i sve neophodno za miksovanje narkotika - prese, rukavice, folije, paracetamol i kofein.

U policiji ne isključuju mogućnost da neko od uhapšenih “propeva”, što bi omogućilo nova hapšenja.

Inače, u jučerašnjoj policijskoj akciji koja je sprovedena u više gradova Srbije uhapšen je poznati narkodiler Hikmet Hajrović iz Novog Pazara i još 20 osoba kod kojih je pronađeno više desetina kilograma heroina, među kojima je i Hajrovićeva rođena sestra.

Direktor policije Milorad Veljović ranije je rekao da je akcija izvedena na širem području Beograda, Kraljeva i Novog Pazara u koordinaciji sa tužiocem za organizovani kriminal i da su u njoj, kako je rekao, učestvovale i specijalne jedinice MUP-a.

Reč je o jednoj od jačih kriminalnih grupa koja se godinama bavi rasturanjem, nabavkom i distribucijom narkotika, pre svega heroina, rekao je tada Veljović.

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je u petak da je, uz akciju hapšenja narko-grupe Hikmeta Hajrovića iz Novog Pazara, uhapšena i grupa od 16 članova koju je predvodio Dalibor Ristić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: