Izgorelo 6 baraka u romskom naselju

U romskom naselju ''Belvil'' u Beogradu sinoć izgorelo nekoliko baraka u požaru, koji je iz još neutvrđenih razloga nastao.

Izvor: B92

Ponedeljak, 11.04.2011.

08:10

Default images

Kako B92 saznaje, nije bilo žrtava ni povređenih, a više porodica ostalo je bez krova nad glavom.

Mile Jovičić iz Sektora za vanredne situacije, koji je rukovodio vatrogasnom ekipom prilikom gašenja požara, rekao je za B92 da je i ranije na ovoj lokaciji dolazilo do požara.

"Naknadno će se utvrditi uzrok nastanka požara. Ono što mogu reći je da je u požaru izgorelo šest romskih baraka, ukupne površine oko 120 metara kvadratnih i da je po dolasku naših ekipa požar već bio u razbuktaloj fazi, odnosno već su bile vatrom zahvaćene sve ove barake. Na sreću, nema povređenih, vatrogasci su vrlo brzo sprečili dalje širenje požara na susedne barake", kazao je on.

"Inače ovo nije prvi put da se desi požar u tom naselju. Od početka godine već smo imali četiri požara na istoj lokaciji", dodao je Jovičić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: