Novosti: Maraton odlaže miting SNS

Naprednjaci razmišljaju o tome da odustanu od protesta 16. aprila ispred Narodne skupštine, da bi se nesmetano održao Beogradski maraton, pišu Novosti.

Izvor: B92

Sreda, 16.03.2011.

23:19

Default images

Nikolić je u Briselu gde treba da se sastane sa Štefanom Fileom, komesarom za proširenje, i Miroslavom Lajčakom, izvršnim direktorom Unije za Evropu.

Po povratku iz Brisela, naprednjaci će se s partnerima iz NS, PSS i Vulinovog Pokreta socijalista zaputiti u Čačak gde će započeti seriju skupova na kojima će opozicija ponovo zatražiti vanredne parlamentarne izbore.

Lider SNS Tomislav Nikolić otkrio je za ”Novosti” da ozbiljno razmišlja o tome da odloži veliki skup ispred Narodne skupštine, kako bi se nesmetano održao Beogradski maraton!

"Mi smo miting zakazali za subotu 16. april, ali smo naknadno saznali da se maraton održava dan kasnije. Još nismo čvrsto odlučili šta ćemo da radimo i ne bih isključio mogućnost da miting pomerimo za 18. april. Jer, ne želimo Beogradu da uskratimo pravo da uživa u prazniku atletike, koju sam nekada trenirao", rekao nam je Nikolić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: