Bajkeri humanitarci u K. Mitrovici

1.500 motorista iz Srbije i inostranstva doputovalo večeras u severnu Kosovsku Mitrovicu u okviru humanitarne akcije za pomoć deci bez roditelja na Kosovu.

Izvor: B92

Subota, 26.06.2010.

22:21

Default images

Motoriste je dočekao veliki broj građana koji su se kasnije "preselili" na plato ispred Tehničke škole gde je održan rok koncert.

Na koncertu su učestvovali Bora Đorđević, Ju grupa, Slađana Milošević, Dado Topić, grupa Alisa i brojni drugi rokeri, koji prate motoriste.

Predsednik kluba "Harli Dejvidson" iz Beograda, koji je organizator humanitarne akcije, Milić Radević rekao je novinarima da će motociklisti posetiti Dom za nezbrinutu decu, gde će pokrenuti akciju pomoći deci da se školuju.

"Naš dolazak potvrđuje koliko nam je stalo do Kosova i Metohije i koliko volimo našu svetu zemlju", rekao je Radević.

Rok zvezda i redovni učesnik "Bajk rok misije" u severnoj Kosovskoj Mitrovici Bora Đorđević smatra da je ta manifestacija "jedna vrsta misije".

"Smatram da ovo što bajkeri i rokeri rade predstavlja jedinu konkretnu podršku Srbima na Kosovu i Metohiji da shvate da nisu ostavljeni i prodani", rekao je Đorđević.

"Bajk rok misiju" je pomogla Naftna industrija Srbije koja je obezbedila besplatno gorivo. U grupi od 1.500 bajkera su i pojedini ruski državljani koji rade u NIS-u.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: