Koštunica primio delegaciju JR

Predsednik DSS-a Vojislav Koštunica primio je delegaciju Jedinstvene Rusije koju predvodi predsednik Spoljnopolitičkog odbora Ruske Dume Konstantin Kosačov.

Izvor: B92

Petak, 16.04.2010.

12:34

Default images

Koštunica je, na početku sastanka, rekao da su DSS i JR politički i ideološki bliske stranke, a da se odnosi među njima zasnivaju na suštinskim čvrstim vezama. On je dodao da je obema strankama važan odnos prema tradiciji i prošlosti i svest o tome da se novo može graditi samo na poštovanju tradicije.

"Te veze su suštinske i uveren sam da ćemo u narednim koracima tu saradnju, regionalnu i ideološku, razvijati na različitim nivoima, kroz Centar za socialno - konzervativnu politiku i Fond Slobodan Jovanović", rekao je Koštunica.

Prvi zamenik šefa poslaničke grupe Jedinstvene Rusije u ruskoj Dumi Valerij Rjazanski rekao je da ova poseta svedoči da su dve stranke uspostavile jake stabine odnose.

"Želimo da sačuvamo dinamiku odnosa između DSS - a i Jedinsvene Rusije, a sledeća etapa saradnje treba da bude nastavljena kroz konkretne projekte i na regionalnom nivou", kazao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: