I večeras radovi na "Gazeli"

Javno preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo je da će se večeras postavljati betonske "njudžersi" ograde na revizionim stazama mosta "Gazela", u smeru Beograd-Šid.

Izvor: B92

Četvrtak, 25.03.2010.

15:00

Default images

U saopštenju se navodi da će od 20.00 sati za saobraćaj biti zatvorena krajnje desna kolovozna traka, od drugog portala do drugog isključenja za Sava centar. Zbog radova biće zatvoreno i prvo isključenje za Sava centar, u smeru Beograd-Šid.

U periodu od 21.00 sati do 03.00 sata, za saobraćaj će povremeno biti zatvarane po dve trake u ulici Milentija Popovića i produžetak ulice Jurija Gargarina.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom opremom i signalizacijom sa saobraćajnim prikolicama, uz asistenciju saobraćajne policije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: