Bor: Ispituje se smrt dečaka

MUP će ispitati sve činjenice u vezi s ubistvom maloletnog Milana Ljubisavljevića u Boru. Suspendovana su tri policajca.

Izvor: B92

Utorak, 19.01.2010.

18:00

Default images

MUP Srbije saopštio je da je formiran tim koji će ispitati sve činjenice vezane za smrt dečaka koji je pretučen u Boru i posle sprovedene istrage biće preduzete sve mere u skladu sa zakonom, a u tom periodu trojica policajaca koji su te noći radili u blizini noćnog kluba biće suspendovana.

Posle događaja u Boru od 16. januara ove godine, kada je grupa mladića ispred noćnog kluba "Monca" pretukla maloletnog dečaka koji je preminuo od posledica povreda, direktor policije je, po nalogu ministra unutrašnjih poslova, formirao tim od predstavnika Uprave kriminalističke policije i Uprave policije MUP-a, navedeno je u saopštenju.

Taj tim je formiran sa zadatkom da ispita sve činjenice vezane za ovaj događaj, kome je na jučerašnjem sastanku rukovodstva MUP-a posvećena posebna pažnja, dodaje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: