Sve više “štrajkača protiv gladi”

Broj prijavljenih štrajkača u humanitarnoj akciji “Štrajk glađu protiv gladi” prešao je 570.000. Priključite se i vi na www.strajkgladju.com.

Izvor: B92

Petak, 09.10.2009.

11:20

Default images

Već sada je jasno da će ovo biti najveći štrajk glađu do sada. U humanitarnu akciju uključilo se preko 100 kompanija i udruženja najrazličitijih profila. Oni će prvi put dobrovoljno stupiti u štrajk glađu i solidarisati se sa gladnima kroz uzdržavanje od hrane.

Vladine i nevladine organizacije, male i velike kompanije, sindikati, bioskopi, sportski klubovi, medijske kuće, štamparije, taksi asocijacije, fakulteti, muzički bendovi i restorani pokazaće solidarnost sa gladnima i ujediniće se u nameri da podrže ovaj pokret, prikupe donacije i skrenu pažnju javnosti na činjenicu da u Srbiji postoji ogroman broj ljudi koji nemaju elementarna sredstva za život i ne mogu da podmire ni najosnovnije potrebe za hranom.

Priključite se i vi na www.strajkgladju.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: