Petak, 04.09.2009.

13:23

Makedonija: Nova hapšenja zbog mita

Nova grupa od 16 policajaca i carinika, osumnjičena za primanje mita, uhapšena je na graničnom prelazu Kafasan, saopštio je MUP Makedonije.

Izvor: FoNet

Default images

Portparol Ministarstva Ivo Kotevski potvrdio je za Makfaks da su uhapšeni policajci deo osumnjičene organozovane kriminalne grupe uhapšene u okviru operacije Bumerang i da će oni biti predati Krivičnom sudu u Skoplju.

Pored policajaca, uhapšena su i trojica carinskih službenika, koji su delovali samostalno. Svaki od njih je tražio i uzimao novac od putnika na graničnom prelazu Kafasan.

Carinici će biti predati sudu u Strugi.

U okviru policijske akcije Bumerang, na graničnom prelazu Tabanovci, tokom prošle i ove nedelje, privedeno je oko 40 policajaca, osumnjičenih za traženje i primanje mita.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: