K. Mitrovica: Poginulo troje dece

Troje dece, uzrasta od sedam do 14 godina, izgubilo život u nesreći u selu kod K. Mitrovice, kada je u kuću u kojoj su se nalazili uleteo kamion pod teretom.

Izvor: B92

Subota, 08.08.2009.

20:21

Default images

Incident se dogodio u Suvom Dolu nadomak Kosovske Mitrovice, potvrdio je Tanjugu regionalni portparol Kosovske policiske službe Besim Hoti. On je rekao da je troje dece, uzrasta od sedam do 14 godina, izgubilo život, a da je povređeno još šest osoba, od kojih tri lakše, a tri teže.

Hoti je kazao da se incident dogodio oko 15.10 sati, kada je kamion pod teretom, kako se pretpostavlja, zbog tehničke neispravnosti, uleteo u kuću u kojoj se nalazilo osam članove porodice Aliju.

Tom prilikom troje dece je izgubilo život na licu mesta, a petoro ukućana teže i lakše povređeno. Šesti povređeni je vozač kamiona.

Kamion koji je pod teretom uleteo u kuću prevozio je materijal od naselja Brđani, u kome je u toku rekonstrukcija kuća čiji su vlasnici Albanci, prema Kosovskoj Mitrovici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: