Uhapšeni pljačkaši pošta

Novosadska policija uhapsila je četiri državljana BiH, zbog sumnje da su izvršili više teških krađa na teritoriji Srbije.

Izvor: B92

Petak, 17.07.2009.

17:13

Default images

Policija je saopštila da su uhapšeni Suljo M. (34) iz Novog Travnika, kao i Fikret K. (55), Fahrudin S. (56) i Ferid B. (56) iz Travnika, zbog sumnje da su u proteklih godinu dana opljačkali nekoliko pošta u Srbiji i pričinili štetu koja se procenjuje na oko 1,34 miliona dinara.

Oni se sumnjiče da su opljačkali pošte u Novom Sadu, Čurugu, Bačkom Petrovom Selu, Nadalju, Jarku, Bosutu, Kukujevcima, Dobrincima, Petlovači, Badovincima, Ogaru, Hrtkovcima, Salašu Noćajskom, Kuzminu i po dva puta u Bačkom Jarku i Lešnici, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da su osumnjičeni francuskim ključem lomili cilindrične brave, a zatim specijalnim napravama otvarali sefove, uglavnom istovetne, kakvi se koriste u poštama u Srbiji.

Poslednji put su, kako se navodi, pokušali tešku krađu u Nadalju kod Srbobrana, u noći između 15. i 16. jula, kada su nasilno ušli u tamošnju poštu i otvorili sef, ali u njemu nisu našli novac, pa su krenuli ka Novom Sadu, gde ih je policija uhapsila.

Četvorica uhapšenih su osuđivani za teške krađe u BiH, navodi se u saopštenju i dodaje da se sumnja da su oni pljačkali i u drugim državama regiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: