Čiji je put

Vlasnik parcele kod Velikog Gradišta stavio je stubove na putu za koji kaže da su ga bez dozvola izgradili lokalni funkcioneri NS i SPS.

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.12.2007.

07:33

Default images

Na delu asfaltnog puta na Belom bagremu kod Velikog Gradišta vlasnik parcele, na kojoj se put nalazi, ogradio je betonskim stubovima. Pošto je dobio potrebne dozvole za podizanje ograde oko svoje njive, gastarbajter Predrag Antić rešio je da to i uradi. Kako put prolazi kroz njegovu njivu, on je probušio asfalt i za sada postavio samo betonske stubove.



Direktor gradištanske Direkcije za izgradnju, Boban Jovanović, kaže da Antić za to ima sve potrebne dozvole i saglasnosti. Jovanović kaže da su lokalni funkcioneri Nove Srbije i SPS-a put sagradili bez potrebne saglasnosti vlasnika.

Antić je svedočio pred kamerom da je, u sred svoje njive, kad je došao na odmor, zatekao put, ali je, prema Jovanovićevim rečima, lokalnom snimatelju koji je izjavu uzeo, zabranjeno da materijal ustupi TV B92.

Portparolka opštine Vera Mitić potvrdila je da je snimatelju Mihajlu Vasiću zabranila da snimak dostavi direkciji zbog toga što Vasić sa opštinom ima sklopljen ugovor da snima isključivo po njihovom pozivu i za njihove potrebe.

Vlast u opštini Veliko Gradište drže SPS-a i Nova Srbija, dok su na čelu skupštinske prinudne uprave DS, DSS, G17 plus i Nova Srbija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: