Rukometašice na neutralnom terenu

Evropska rukometna federacija saopštila da će se utakmice između Naise i Vlaznimija igrati na nautralnom terenu u Mađarskoj.

Izvor: B92

Nedelja, 04.02.2007.

14:04

Default images

Pošto se utakmice igraju na neutralnom terenu, u dvorani će biti postavljene zastava EHF-a za klub iz Đakovice, zastava Srbije za niški tim, zastava Čelendž kupa, kao i zastave lokalnog organizatora - Mađarskog rukometnog saveza. Utakmice će se igrati u predgrađu Budimpešte, u mestu Sazholombata, u sredu, 21. februara u 17 sati i u četvrtak, 22. februara u 15 sati.

Oba kluba treba pisanim putem da potvrde EHF-u učešće na utakmicama najkasnije do petka, 9. februara.

Podsetimo, Rukometni savez Srbije tražio je od EHF-a da ekipa Vlaznimija igra pod oznakom Srbija-Kosovo. Inače, u prethodnom kolu evropskog kup takmičenja, ekipa Kikinde je odustala od daljeg takmičenja zbog preporuke vlade Srbije da ne treba da igra sa predstavnikom Kosova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: