Petak, 16.05.2014.

07:52

Evo koji putni pravci su neprohodni

U Srbiji su kolovozi mokri, a zbog izlivanja reka i poplava neki putevi su neprohodni, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Magla u Vojvodini i u Beogradu.

Izvor: Beta

Default images

Zbog nevremena su najugroženija područja Čačak, Lučani, Valjevo, Obrenovac, Loznica, Šabac, Koceljeva i Ljubovija. Sledeći putevi su delimično ili potpuno neprohodni zbog izlivanja reka i poplava:

- Obustava saobraćaja na državnom putu I A reda broj 1, na naplatoj stanici Umčari, pravac Niš - Beograd.

- Obustava saobraćaja na državnom putu II A reda broj 177, deonica Gornji Milanovac-Kragujevac, u prekidu zbog izlivanja Gruže

- Obustava saobraćaja na državnom putu II A reda broj 154, deonica Leštane-Bubanj Potok zbog izlivanja vode došlo do obustave saobraćaja

- Obustava saobraćaja na državnom putu II A reda broj 147, deonica Velika Plana - Smederevska Palanka, zbog izlivanja potoka

- Obustava saobraćaja na državnom putu I B reda broj 28, deonica Rogačica - Dub

- Obustava saobraćaja zbog odrona na državnom putu I B reda broj 28, deonica Ljubovija - Rogačica

- Obustava saobraćaja na državnom putu II A reda broj 186, deonica Vodna - Krepoljina, zbog izlivanja reke Mlave

- Obustava saobraćaja na državnom putu II A reda broj 169, deonica Mokranje - Veljkovo, zbog izlivanja reke Timok

- Obustava saobraćaja na državnom putu I B reda broj 24, deonica Kragujevac - Batočina

- Obustava saobraćaja zbog izlivanja reke Jadar na državnom putu II A reda broj 137, deonica Zavlaka - Krupanj, u mestu Mojković

- Obustava saobraćaja na državnom putu II A reda broj 150, deonica Ljig - Belanovica

- Obustava saobraćaja zbog izlivanja Tamnave na državnom putu II A reda broj 141, deonica Koceljeva - Donje Crniljevo, u mestu Šabačka kamenica

- Obustava saobraćaja na putu II A reda broj 181, Lučani - Guča zbog izlivava reke Belice.

- Obustava saobraćaja zbog odrona na putu I B reda broj 22, na Ibarskoj magistrali, deonica Ljig - Rudnik, kod mesta Zagrađe

- Obustava saobraćaja na putu I B reda broj 22, Ibarska magistrala, deonica Ćelije - Ljig, u mestu Županjac

- Obustava saobraćaja na državnom putu I B reda broj 27, deonica Lazarevac - Aranđelovac

- Obustava saobraćaja na državnom putu I B reda broj 27, Slovac - Lajkovac - Ćelije izlila se reka Kolubara

- Obustava saobraćaja na državnom putu I B reda broj 21, deonica Valjevo - Kosjerić pojava odrona u mestu Podbukovi

Došlo je do obustave saobraćaja na Ibarskoj magistrali iz pravca Ljiga, uspon uz Rudnik, pa nije moguća prohodnost ka Čačku. Alternativni put iz Čačka ka Beogradu je: Rudnik-Šatornja-Topola.

Zbog radova na koridoru 10 kod pirotskog sela Ćiflik tokom prepodneva je obustavljen saobraćaj na ovom putnom pravcu, a vozačima se preporučuje alternativni pravac Pirot - Ponor - Bela Palanka.

U okviru druge faze radovi na obilaznici oko Beograda u zoni petlje Batajnica, zbog uklanjanja nadvožnjaka i izgradnje pristupnih saobraćajnica, na snazi je potpuna obustava saobraćaja u oba smera na novosadskom putu na izlazu iz Beograda kod petlje Batajnica.

Na autoputu E-75, na deonici Pojate-Razanj, nastavljeni su radovi na mostu Perilovac, i deo tog mosta u smeru Niš-Beograd je potpuno zatvoren za saobracaj, dok će se u suprotnom smeru, saobraćaj odvijati dvosmerno. Očekuje se da će radovi trajati do 21. juna.

U okviru radova na koridoru 10 na autoputu E-75 između Vladičinog Hana i Vranja na deonici kod mesta Gramade, aktuelna je devijacija u dužini od oko 800 metara. Saobraćaj se na ovom delu preusmerava kroz naseljeno mesto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: