Sreda, 02.07.2014.

09:11

"Izbori jedino rešenje za APV"

Potpredsednik SNS Goran Knežević izjavio da su izbori jedina mogućnost da se reši situacija u Vojvodini i popravi "katastrofalan ekonomski položaj" građana.

Izvor: Beta

Default images

"Imamo (SNS) jasan program da bi trebalo da formiramo vladu koja će kroz pet, šest ili sedam tačaka doprineti tome da za godinu - godinu i po izadjemo na izbore", rekao je Knežević za televiziju Pink, ističući da se od "motora razvoja" Vojvodina danas pretvorila u oblast s najvećom stopom nezaposlenosti i najnižim platama u Srbiji.

On je ocenio da bi trebalo "prekomponovati vlast" - bez Demokratske stranke (DS) koja vlada u Vojvodini s Ligom socijaldemokrata Vojvodine (LSV) i Savezom vojvodjanskih Madjara (SVM).

Knežević je istakao da treba doneti zakon o finansiranju i ispraviti stvari koje je Ustavni sud proglasio neustavnim a onda da se za oko godinu dana održe izbori koji su, kako je ocenio, jedina mogućnost da se reši politička kriza u Vojvodini.

SNS će u narednom periodu pozvati na razgovore stranke koje nisu zadovoljne vlašću DS, rekao je Knežević navodeći da ta stranka neće učestvovati u razgovorima koje vode vladajuće stranke u Vojvodini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Nova pravila

Putnici iz Srbije neće moći u EU bez ovog odobrenja

Nacionalna asocijacija turističkih agencija Srbije (NATAS) podsetila je danas da će srpski putnici od 2025. godine morati da se prijave na Evropski sistem za odobravanje putovanja ETIAS kako bi dobili neophodno "putno odobrenje" za ulazak u zemlje članice EU.

13:35

30.5.2024.

1 d

Podeli: