Kanada: Avion udario u dalekovod

Avion Er Kanade sleteo je s piste na Međunarodnom aerodromu u Halifaksu na jugoistoku Kanade, javlja Raša tudej. Svi putnici i članovi posade su preživeli.

Izvor: B92, Tanjug

Nedelja, 29.03.2015.

06:46

Default images
Foto: Beta/AP

Avion je sleteo s piste pošto je udario u dalekovod.

Nesreća se dogodila u trenutku kada je iznenada nestala struja na aerodromu, potvrdila je portparol kompanije "Er Kanada" na tviteru.

Svih 132 putnika i pet članova posade je evakuisano iz letelice koja je ozbiljno oštećena u nesreći i nalaze se u terminalu aerodroma, pošto se sletanje sa piste dogodilo u 12.30 sati po lokalnom vremenu, navodi Raša tudej.

"Avion je imao loše sletanje", naveo je portparol aerodroma Petar Spurvej za Kronikal Herald.

Niko od putnika nije zadobio povrede opasne po život, mada su mnogi putnici zadobili manje posekotine ili su bili u stanju šoka i lokalne bolnice očekuju prijem do 50 lakše povređenih putnika, dok su dva pacijenta prebačena u bolnicu kolima hitne pomoći, javljaju CBS Njus. . . . . .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: