Početak formiranja SNP na Zlatiboru

Kao što je i bilo najavljeno, doskorašnji potpredsednik DSS Nenad Popović pokrenuo je inicijaivu za osnivanje Srpske narodne partije.

Izvor: B92

Nedelja, 21.09.2014.

13:46

Default images

Protokol su u nedelju na Zlatiboru potpisali članovi inicijativnog odbora na čelu sa Popovićem.

"SNP će se boriti za Srbiju vrednih i radnih ljudi, onih koji su sve što imaju stvorili poštenim i napornim radom", rekao je Popović.

On je rekao da su potpisnici inicijative stigli na Zlatibor da bi započeli "razgovor sa narodom, upitali šta ga muči, i na osnovu toga, zajedno sa narodom sačinili program SNP".

Glavna odrednica buduće stranke, kako se navodi u saopštenju, biće ekonomija, a zalagaće se za razvoj tržišne i društveno odgovorne ekonomije sa posebnim naglaskom na razvoj malih i srednjih preduzeća i preduzetništva.

Uz Popovića, navedeno je, inicijativu su potpisali Milan Stamatović, predsednik opštine Čajetina, Zoran Vidanović, predsednik opštine Niška Banja, bivši poslanici i funkcioneri DSS, Jovan Palalić, Bojana Božanić, Aleksandar Pejčić, osnivač "Građanske alternative" Goran Mandić, politički filozof Bogdana Koljević i drugi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: