Vučić traži većinsku podršku

Predsednik SNS Aleksandar Vučić izjavio je da od građana Srbije traži da na izborima 16. marta SNS dobije više glasova nego ostale stranke zajedno.

Izvor: B92

Ponedeljak, 10.03.2014.

19:22

Default images

On je za RTS rekao da je važna politička stabilnost i ponovo pozvao građane da izađu na izbore.

"Važnije za nas je politička stabilnost, Srbija sebi ne sme da dozvoli haos", rekao je Vučić.

On je rekao da će SNS uskoro saopštiti ko će biti kandidat za gradonačelnika ispred te stranke, Siniša Mali ili Zorana Mihajlović.

Vučić je odbacio eventualnu mogućnost da se Vuk Jeremić vrati na mesto ministra spoljnih poslova Srbije.

"Mislim da će Jeremić podržavati rad vlade, moj rad kao što ćemo mi podržavati njegovo delovanje u međunarodnim forumima, ali to nema veze sa ulaskom u vladu", rekao je on.

On je dodao i da će projekat Beograd na vodi biti ostvaren, da nije predizborno obećanje, već da će doneti napredak za celu zemlju i posao za građane.

Kompanije iz cele zemlje će raditi na tom projektu, rekao je Vučić.

On je kazao da je cilj smanjenje nezaposlenosti i da će ljudi u Srbiji biti bogatiji za tri do četiri godine, kada Beograd na vodi bude završen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

124 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: