Suspendovan zbog šamara pacijentu

Lekar koji je ošamario pacijenta Bojana Vujića suspendovan je s posla, rekao je direktor bolnice u Gornjem Milanovcu Miro Lazarević.

Izvor: B92

Utorak, 04.02.2014.

18:12

Default images

Prema njegovim rečima, doktor Milić Jestrović je udaljen sa posla do završetka procedure, kojom bi trebalo da se utvrdi njegova odgovornost.

"O svemu je obavešteno Ministarstvo zdravlja, disciplinska komisija, etički lekarski odbor, sindikati i u toku sledeće sedmice biće odlučeno da li će i kakve konsekvence trpeti dr Jestrović zbog svog postupka", naveo je Lazarević u izjavi Tanjugu.

Bojan Vujić, koji je posekao prst na mašini, rekao je ranije Tanjugu da je, umesto pomoći dežurnog lekara, krajem januara dobio šamar.

Inače, Jestrović je ranije izjavio Tanjugu da je Vujiću, koji je došao u bolnicu radi saniranja rane jer se povredio na poslu, udario samo "ćušku", tvrdeći da mu je pacijent uzvratio šamarom i nakon toga pobegao napolje.

Na optužbe Vujića da je bio pod dejstvom alkohola, Jestrović je kazao da je to glupost i da hirurg koji dežura pored Ibarske magistrale ne sme da popije ništa osim kafe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: