Osumnjičen za pokušaj ubistva oca

Zbog pokušaja ubistva oca, policija je večeras lišila slobode Miroslava M. (29) iz kraljevačkog sela Sirča i odredila mu zadržavanje do 48 sati.

Izvor: B92

Sreda, 06.02.2013.

23:36

Default images

Policija Miroslava M. sumnjiči da je večeras oko 18 časova, nakon verbalnog sukoba, pokušao da liši života svog oca Milenka M. tako što ga je u kući, a zatim i u dvorištu i na ulici pored porodične kuće, tukao pesnicama, delovima nameštaja, drvenim panjem i lopatom.

Zbog zadobijenih teških telesnih povreda Milenko M. je zbrinut u Zdravstvenom centru "Studenica" u Kraljevu. Miroslav M. se sumnjiči da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Uviđaj je izvršio istražni sudija Višeg suda u prisustvu zamenika Višeg javnog tužioca i pripadnika kriminalističke policije iz Kraljeva. Osumnjičeni će, nakon isteka zadržavanja, uz krivičnu prijavu, biti doveden istražnom sudiji Višeg suda u Kraljevu. Rad na rasvetljavanju svih okolnosti vezanih za izvršenje ovog krivičnog dela je u toku, saopštila je policija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: