Sutra uveče ledena kiša

Zbog niskih temperatura i jakog mraza sutra se na rekama očekuje formiranje priobalnog leda, a tokom noći između petka i subote mestimično će biti ledene kiše.

Izvor: B92

Četvrtak, 13.12.2012.

19:38

Default images

Do 14. decembra prognozira se pojava priobalnog leda i ledohoda na Velikoj, Južnoj i Zapadnoj Moravi sa pritokama, kao i na pritokama donjeg toka Dunava, na Mlavi, Peku i Timoku.

Na banatskim vodotocima očekuje se formiranje potpunog ledostaja sa povećanjem debljine leda, naveo je RHZO.

Za sutra ujutro u većini mesta prognoziran je umeren i jak mraz, od -10 do -15 stepeni a po kotlinama i visoravnima i do -20 stepeni.

Posle podne u zapadnim i jugozapadnim a tokom noći i u ostalim krajevima kiša će se mestimično lediti pri tlu, uz stvaranje poledice, naveo je RHZO u upozorenju objavljenom na svom sajtu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: