Odlozeno sudjenje za zlocin u Strpcima

Izvor: B92

Sreda, 24.07.2002.

16:16

Default images

Sudjenje Nebojsi Ranisavljevicu iz Despotovca za ratni zlocin nad civilnim stanovnistvom, zakazano za 26. jul, odlozeno je za 5. septembar, rekao je u sredu potpredsednik Viseg suda u Bijelom Polju Vukoman Golubovic. "Do odlaganja rocista doslo je iz opravdanih razloga, jer je jedan clan Krivicnog veca sprecen objektivnim okolnostima da prisustvuje rocistu zakazanom za 26. jul", rekao je Golubovic i dodao da ce dokazni postupak biti "zaokruzen u medjuvremenu". Do tada ce biti saslusan bivsi potpredsednik opstine Rudo Vojislav Topalovic i svedoci Goran Cujic iz Priboja i Zoran Milikic iz Bara. "Time ce dokazni postupak biti u celini zaokruzen, tako da preostaju samo zavrsne reci optuzbe i odbrane, koje ce uslediti 6. septembra", rekao je Golubovic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

7 h

Podeli: