Ubijen telohranitelj opozicije

Ubijen telohranitelj predsednika pakistanske vladajće partije Azifa Ali Zardarija, supruga bivše premijerke Benazir Buto.

Izvor: B92

Utorak, 22.07.2008.

13:34

Default images

Zardarijev potparol u Karačiju Edžaz Durani potvrdio je da su atentatori iz zasede ubili višeg pakistanskog bezbednosnog zvaničnika Kalida Šehanša ispred njegove kuće a da je u vreme napada Ali Zardari bio u Islamabadu, prenela je agencija Rojters.

"Napadači su izašli iz belog automobila i otvorili vatru na Šehanša koji je stajao ispred kuće", potvrdio je i provincijski ministar unutaršnjih poslova Zulfikar Mirza novinarima.

On je odbio da špekuliše ko bi mogao da bude iza napada na telohranitelja muža ubijene Buto ali je obećao da će "pokušati da sprovedu istragu sa svih strana" .

Zardarijeva supruga Benazir Buto ubijena je u samoubilačkom oružanom napadu u Ravalpindiju na predizbornom mitingu 27.decembra prošle godine.Još nije razjašnjeno ko stoji iza tog atentata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: