Info

Ponedeljak, 16.07.2012.

12:55

Ljajić: Vučić dao korektnu ponudu

Predsednik SDPS Rasim Ljajić nakon razgovora sa liderom SNS Aleksandrom Vučićem izjavio da je od njega dobio korektnu ponudu pod uslovom da lično uđe u vladu.

Izvor: B92, Tanjug

Default images

Ljajić je u izjavi Tanjugu precizirao da će ubrzo razgovarati sa DS na čijoj je listi učestvovao na izborima, a potom se u naredna dva dana ponovo sastati sa Vučićem i mandatarom Ivicom Dačićem do kada će definitivno odlučiti da li će ući u novu vladu.

"Razgovor sa Vučićem je bio vrlo iskren i otvoren, a ponuda više nego korektna pod uslovom da lično uđem u vladu", naveo je Ljajić i dodao da bi vlada bila manja ukoliko bi u nju ušao neki drugi predstavnik SDPS a ne on.

"Vučić je potpuno uvažio snagu i uticaj SDPS i u narednih dva dana ćemo definitivno znati da li ćemo biti deo te vlade", poručio je Ljajić.

Podsetimo, Ljajić je za Press juče izjavio da on sigurno neće biti ministar u novoj vladi, ali da se razmatra mogućnost ulaska stranke u vladu i daće odluku o tome doneti nakon konsultacija sa DS-om koji je njihov koalicioni partner.

Mandatar za sastav vlade Ivica Dačić razgovarao je sa liderom SVM Ištvanom Pastorom danas u Subotici kako bi ga upoznao sa programom i ciljevima buduće vlade. Pastor je rekao da SVM neće biti deo parlamentarne većine, ali da podržava program i ciljeve vlade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

135 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: