Šta nam donosi Ragnaros u Heroes of the Storm

Uvek ste želeli da budete raid boss iz WoW-a? Evo prilike!

Izvor: Nikola Saviæ klanrur.rs

Ponedeljak, 05.12.2016.

21:45

Šta nam donosi Ragnaros u Heroes of the Storm
foto: Blizzard

Jedan od elementarnih lordova u Warcraft svetu, gospodar vatre Ragnaros, nam pravo iz Molten Corea uskoro stiže u Nexus, kao najnoviji heroj u ponudi Blizzardove mobe Heroes of the Storm.

Najavljen zajedno sa Varian Wrynnom u spektakularnom trejleru tokom BlizzCona, " class="glossaryLink ">Ragnaros deluje kao da će biti veoma zanimljiv heroj za igranje sa originalnim gejmplejom. U hero spotlight klipu koji je danas Blizzard okačio na HotS Youtube kanalu, možemo da vidimo Ragnarosa u akciji sa svim njegovim osobinama, prednostima i manama.

Posebno zanimljivo deluje njegov trait, koji nosi naziv Molten Core, a koja omogućava Ragnarosu da preuzme neki od defanzivnih objekata u bazi i postane praktično raid boss kao u WoW-u, i tada je statičan, ali su mu moćni znatno ojačane. Jedva čekamo da ga isprobamo u praksi, a kako to sve izgleda, zajedno sa ostalim osobinama, možete videti u pomenutom klipu na ovom linku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: