ESL SEC Counter Strike - naš Binary Dragons u Sofiji na LANu

Grupna faza kvalifikacija za šampionat jugoistočne Evrope pod ESL brendom došla je do svog kraja.

Izvor: KlanRUR

Četvrtak, 25.05.2017.

12:06

ESL SEC Counter Strike - naš Binary Dragons u Sofiji na LANu

Grupnu fazu igralo je 16 ekipa, po 8 u svakoj grupi, ali je taj broj smanjen za pokoji tim zbog diskvalifikacije iz takmičenja. I mimo toga, viđeni su neki sjajni mečevi, tako da je po završetku ovog dela takmičenja iz grupe B ekipa Imperial iz Mađarske sa 21 bodom zauzela prvo mesto i plasirala se na završnicu.

Za nas znatno važnije, sjajni Binary Dragons su sa 15 poena zauzeli prvo mesto u svojoj grupi i tako obezbedili plasman na finalu u Sofiji u junu.

Po ESL pravilima, timovi na pozicijama 2, 3 i 4 odlaze dalje u online playoff, odakle će iznova jedan tim dobiti svoj slot na offline finalu.

U četvrt finalu Bpro prolazi direktno dalje i čeka pobednika meča Nexus i Resistance (ajmo momci, možete vi to!) dok isto radi i Outlaws.gg. Idu direktno dalje, pa čekaju pobednika Invicuts Aquilas i Team HoP. Resistance igra danas od 20h, a finale plejofa je 02.06. u isto vreme.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: